Úgygondolat

Úgy gondoltuk (mi úgy is mint a DN(k)P országos fárasztmánya, hogy kivárnánk bármiféle ellenzéki összefogás támogatásával.

Annál is inkább, mivel vidéki tagozataink jelezték, elébb a tikokat fognák össze, merúgyképzelik, inkább azokat kűdenék a ziskolapadba, ők maguk tudják maguktól is. A kormány csak okítsa a sajátjait, elég nagy barom fiak azok is.

Másfelől, ahogyan mi látjuk, nincs itt esély semmiféle változásra, ahhoz hatmillió szavazat kellene az orbanizmus ellen. A legtöbb amit remélhetünk, hogy legfeljebb kétharmad nem lesz, egy esetleges ellenzéki többségű kormány semmit sem fog tudni elérni,  az orbanisták ott lesznek minden kilométerkőnél és mindennek keresztbe fognak tenni, akár csak anno, legutóbbi vereségük után.

És akkor már jobb bent ülni valamelyik parlamentben, ezek meg egyék meg amit főztek, mi majd ellenkezünk kicsit. Persze dózsanépe fogja megenni, emútnyócéve folyik az etetés, már észre se vesszük.

Továbbra is figyelmet fordítanánk a tájékoztatásra. Elképesztő, milyen mértékű a tudatlanság. Legutóbb egy költségvetési hiányról szóló facebook bejegyzés hozzászólónője kérdőjelezte meg az említett nagyságrendet hogyaszondja: “honnan tudja, megmondták neki?” Hp! (*)

Írd be a google keresőbe, hogy költségvetési hiány, oszt neked is megmondják tucatnyian, ha tudol olvasni. Persze lehet mondani, hazudnak éjjelnappalbudapest, de egyformát? És ez csak jéhegy csúcsa.

Sajnos a Kürtszava DN(k)P hírlapot még mindig nem vette meg a Vajna, emiatt a kiadás késlekedik. Volt néhány ajánlat, eléggé megvetőleg nyilatkoztak anélkül, hogy megnézték volna a tartalmat. Amit annak hiányában pozitívumként is lehet értékelni. A Megvető kiadóval való tárgyalásaink sem vezettek eredményre, a tőke piárosz kitlány azt monta, addig nem veti meg, amíg le nem jár a foktabájozó hitele.

Az idő azonban nekünk dolgozik. Valakinek muszáj..hehe..

(*) Mesétem a piroskafarkasost? -Hova mész Piroska, te hülye picsa?- kérdi a farkas.-Nagymamához farkas, de nem vagyok hülye picsa!-És hol a kosarad?? Homlokára csak Piroska, majd megszólal:-Ó, én hülye picsa, hát nem otthon hagytam?!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress and Bootstrap4