Germán medicina

Nem vagyok én már a régi. Vagy az már túl régen volt, hogy régi voltam? Fene se tudja. Arról van szó, hogy a minap szó nélkül elmentem egyik beszélgetőtársunk kis hivatkozása mellett, pedig akkor, amikor még régi voltam, biztosan nekiállok cincálni.

Hanem a Béla. Jön nekem, hogy olvastam-e?

-Hátpersze.

-Na és..?

-Mit naés? Nincs benne semmi. Egy doktor “a konfliktus egyidejűleg 3 szinten való megjelenésének (lélek-agy-szerv) általános megállapításán túl, meghatározta a betegséget okozó konfliktusok jellemzőit, és pontos, minden szervre kiterjedő térképet dolgozott ki arra vonatkozóan, hogy milyen konfliktus megélés, milyen szervnek a megbetegedését okozza.” Olyan mint a talpmasszázs. Ezt ma már tanítják.

-Hát ez az. Én is elolvastam a hasonmás kiadást @véghsanyitól. Odáig, hogy “a világot egy piciny csoport irányítja, kizárólag a saját anyagi érdekei szerint manipulálva”, na, innen már csak a végére ugrottam, a hitelesítő linkekhez.

-Az jó. Aki link, legalább legyen hiteles. Vagy láccon annak.

-Van email cím is.

-Akkor írj oda.

-Írtam.

-Mi volt a válasz?

-Mail Delivery Subsystem (malőr démon) írta: Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert a(z) teamneuemedizin@aol.com cím nem található.

-Miért nem vagyok meglepve.

-A hivatalos magyar honlapon sajnálatosan mindjárt egy nekrológ. A német oldalon egy utoljára hét éve frissített primitív statikus-randa-sárga weblap, németül meg nem tudok.

-Elég, ha ők tudnak. Cherchez la femme.

-Mi??

-Ahol több szint, vagy létsík van, ott nő is van.

-Soma???…ne baz’

-Dehogy. Ilsedora. Online szemináriumok szintenként 350 dollárért.

-Felemelkedés is lesz a végén?

-Egyszer fel kell emelkedni. Ki szeret üldögélni a saját carában?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük