Országszépe

Orbán Viktor jobban képviseli a magyar nemzetet, mint Kossuth Lajos, vagy Petőfi Sándor – ez a Nemzetstratégiai Intézet kutatásából derült ki. György Péter esztéta szerint, egy épelméjű országban nem tesznek közzé egy ilyen eredményt.

Épelméjültem volna a reggeli hírekben. Igaz, mostanában nem nagyon van ehhez türelmem, dehát épp az imént kukáztam ki a Lokált, aminek címlapja azért felvillanyozott pár percre, hogyaszondja, Szinetár Dóra természetes szülésre készül.

Ez végül is megérdemel egy címlapot, bár ha az utód nem stratégiailag nemzett, hanem természetesen (dugványozással) fogamzódik, a legkevesebb az, ha nem csak úgy kiöklendezi legközelebbi hozzátartozója.

Épelméjű országban nem tesznek közzé ilyen eseményt… izé, várjá..nemis ezt akartuk mondani, OrSzéPe (reinkar-nacio) Kossuth már megvolt a téma, mint nemzett elsőszülött. Vagy nem is, hanem..

Hogy az ország épp elég mély épelméjű-e avagy sem, az kinek-kinek a maga baja, ami ugye létszámilag mindenképp meghaladja a legmerészebb várólistátákat. De egy kormány által nemzett stratégiai intézet fizetési listáját, az összes benyugtatózott ápolttal együtt, továbbá a gátlástalan médiálnok zug és botrányfirkászok nemzetségét az országgal azonosítani “bús merészség, élnek dolgozók itt, költõk is bûntelen, és csecsszopók, akikben megnõ az értelem” …hogy azután, amint lehet, elhúzzanak az Értől az Óceánig.

Természetesen, már természetesen megszülve, agitprop cumisüvekek helyett anyukájuk csecsén cseperedve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük