Keresztényüldözés

“Az amerikai Katolikus Hírügynökség nagyon örül, hogy Magyarország – elsőként a világon – kormányzati szinten foglalkozik a keresztények üldözésével.” (hvg http://hvg.hu/itthon/20160914_usa_katolikusok_keresztenyuldozesi_allamtitkarsag


A közelmúlt híradásai alapján azt hihette a naív olvasó, hogy főleg a migráncsokat üldözi az Oriási Vezérség + kádéenpé, de ezexerint nem..

Az emmi eminense a minap az vélekedte, hogy “ma a kereszténység a legjobban üldözött vallássá vált”. Azért az jó, hogy csak aznap, mert fene se akar egész héten igazhitetleneket kergetni, mi lesz úgy a háztájival. Hálisten, hogy a Segítség a Szükséget Szenvedő Egyháznak nevű lelkipásztori jótékonysági szervezet már korábban megtette ajánlásait. Ami ebből mihozzánk napi szinten eljut az az, hogy ha a szükség szenvedést okoz, ne üljünk a problémán. Ja. Hogy a szögesdrót is szerepeljen.

A denveri székhelyű Katolikus Hírügynökség (isten denver bottal..hehe..) kiemeli: “Magyarország az első ország, amely keresztények üldözésével foglalkozó külön kormányzati hivatalt hoz létre.”

Az új hivatal hárommillió eurót fordíthat üldözésre. Azt még nem tudjuk, ki és milyen formában juthat a pénzhez, egyszerű fejvadászattal, pályázattal vagy MNB alapítványon keresztül egyszerű jógázással.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük