Disznófejü nagyúr

7,7 millió forint tartaléka van egy átlag magyarnak olvashattuk a minap az AP(*) hírügynökség tollából. Meg is kommentáltuk Tiborral, hogy ezexerint vagy átlag nem vagyunk, vagy magyar, dennek ellenére minket érdekel, hol a részünk, Béla gyanaxik is rám, hogy a háta megett gyűtöttem a matrácba.

Mostmeg úgy hozta a véletlen, hogy a blogbejegyzések helyreállítása során a számladémon irka jött elő, és ideje van az évvégi összevetésnek is, ami a rezsidémon hablatyot illeti, merthát valamiből csak összejött az a 7,7 milka. Valakinek.

Rezsiszilárd meg csak nyomja nekünk a fakónarancs sávban, mennyi lenne ha nem lenne, AP meg összeszorozta valamivel, hogy lelkesítsen.

Ígértem én is, hogy majd visszatérek. Bár az évnek vége, de a számlaév tolódik, ezért az adatok nem egészen véglegesek, a tendencia azonban egyértelmű. Az <a href=\”index.php/2015-evf/item/521-elozo-azonos\” target=\”_blank\”><span style=\”text-decoration: underline;\”>előző azonos</span></a> görbékről lenne szó.</p>\r\n<p><a class=\”linkthumb\” target=\”_blank\” title=\”ea14 15\” rel=\”lightbox[id_1]\” href=\”/joo30/administrator/images/ea14_15.JPG\”><img src=\”/joo30/administrator/cache/2/22572ce711e9b064fdc64ae64c038535.JPG\” alt=\”ea14 15\” width=\”401\” height=\”219\” style=\”display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;\” class=\”thumb\” /></a></p>\r\n<p style=\”text-align: justify;\”>

Ami a rezsit illeti, úgy gondolom az ábra magáért <span style=\”text-decoration: line-through;\”>beszé</span>l mutat. Ha számszerűsítjük, az éves átlagok különbözete nem éri el a 2500 Ft.-t, igaz, 2015 év javára. Ugyanezen formán az élelmiszer költségeink éves átlaga 10000 Ft. 2014 javára. Mondhatni, a két legnagyobb létfentartó 7500 Ft. negatívumot mutat. Aminek annyi köze van a 7,7 milkához, hogy mindkettő 7-ttel kezdődik. Hehe..

Na jó. Mit is várhatnánk egy nemátlag nemmagyartól, “csak csatázunk vadul: Én s a disznófejű Nagyúr.”

(*)Anyátok pi**ája

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük