Susmus

Hallgatva, nézegetve a híradásokat (Videoösszefoglaló 2006. október 23.-ról) gyakran eltűnődöm, az októberi nemzeti ünnepünk résztvevőinek megnyilvánulásain. A politikai szereplők méltatását mellőzném. Ennyi baromságot egy napra időzíteni…?!!

Az idei nívódíjat azért én Kalapkánénak adnám. “El akarom mondani, hogy a rendőrök megtapogatták a susmusomat…” nyilatkozta indignálódva.

Sokféleképp hallottam már én az “élet kapujának” elnevezését, de ez a susmus..!..

Ebben az összefüggésben viszont rögtön érthetővé válik Nemodabudaházy kinyilatkoztatása a totális rendőrállamról, mert ahol a rendőrség morális színvonala már ott tart, hogy fosszilis susmosokban kotorászik hatalomra veszélyes eszközök után, ott már tényleg csak a dzsihad segít.

De azután arra gondolok, lehet, hogy mindenről mégiscsak Gyucsány tehet, mert Kalapka úr első szóra komolyan vette az öregecskét (* és olyannyira magára hagyta az egykori susimusit, hogy azt már csak néhány molotovkoktél és a székelyhimnusz képes megbizsergetni.

(* “Akinek egy szobája van, az kettőt, akinek kettő van, az hármat, akinek három, az meg családi házat. Akinek öreg, öregecskedő felesége van, az fiatalabbat érdemelne” – mondta szeptember másodikán egy tévéműsorban Gyurcsány Ferenc.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük