5évértékelő

Kissé elkésve, de nyolc napon túl gyógyulóan. Ha terveztem volna, most beszámolhatnék az Ötéves(Layos)Terv végrehajtásomról. Demert ember tervez émmeg csak úgy, alig sarjadt újabb hajtás. Eevótunk a régiekkel is.

Mostan színes tinták helyett dőlt betüztem kicsit, demonstrálva, hogy olykor szándékosan töröm a nyelvet. Meglehet, úgy járok vele mint az író, “ki mikor kinevették, azt hitte, hogy kacagtatott..” bár itt a kacagtatás tán túlzás. Kac,kac, kac, előbb útóbb kiakacc…

Sok minden nem történt az utóbbi évben, leírtam a nagyját korábban. Barátok inkább mentek, mint jöttek, vagy amúgy is mentek volna, abban a hiszemben, majd jobban megy “ott” nekik.

Mehetnék én is. Minden kilépéskor bájos hölgykoszorú invitál, csevegjek azonnal velük (+34933) némelyikük már egyenest csevejhez van vetkőzve, mit beszélek! alkalmi öltözve. És korukat tekintve, minden tiszteletem biztosítása mellett, először az jut eszembe, nincs ezeknek apukájuk? De, Béla szerint, még így is sokkal jobbak mint lindababa és negyven barna szépség akiknek még nagypapájuk sincs.

Szokásaim is nagyjából változatlanok. Hetente, kéthetente megnézem a legutóbbi száz blogbejegyzést, mint ismerkedési lehetőséget. Lehet, hogy naponta kellene, ki tudja, miről maradok le. Nem akarom siralmasnak nevezni a “felhozatalt”, ez van, ezt kell nemszeretni, szeretik ők egymást vagy valakit, szeretnék ha szeretnének, vagy valami ilyesmi.

Blog írásaimat egyre inkább otthon tartom. Nagyrészt politika. Szemolvasást egyre kevésbé érdekli az olvasókat. És nyilvánvalóan taszító “ateizmusom” is, ami persze nem az ami, hanem annál is több. Nem tudom, meddig él a Netlog. Ha meghal, oda minden. Meghalhat a szolgáltató szerverem is, de a rendszeres mentések megőriznek egy(kő)kori Frédiként „ amazon és emezen a lemezen”, majd feltöltődöm újra.

Közízlésem egyre távolodik a köztől, rádióm nincs, a tévé nézhetetlen a reklámoktól, lassan kimaradok a kultúrából, sőt már annyira lemaradtam, hogy az már ki, és így maradok kifele a társadalomból is, ha voltam benne egyáltalán, nem csak amolyan outsider módon. Megnehezíti a társalgást, ha nincs elég közös T ma. Meg holnap se.

Béla vigasztal, halálodra úgy is magad maradsz, – mennyé má, minek sietni, hülyegyerek?! -„De addig, addig folyvást küszködni kell”… – na és? – a fizetség úgy is annyi, amennyit érdemelek, nemezért csináljuk, kinek kell ma nemez csizma, sipka vagy topán?! Zsigamarcell jobban teljesít. Nemezis majd elintézi.

Visszanézve a négyévesre, a profilomra ráférne egy frissítés, (Fizi Miska majd kerít valami korhűbbet..) eevesztettem „tükrös” szemüvegem, sőt, azóta az utódját is. Furcsa mód távolabbra nem is kell, a gépnél azonban rövid látó vagyok, viszont derékban egyre szélesebb. Ráadásul nem azt látom amit „azok”. Látomásaim még nem annyira vészesek.

Hát, ennyi. A porcerő legyen Veletek. Naturtanyai zöldkagyló, én nem merem felnyitni, félek, hogy Vénusz helyett vén nyusz kel ki belőle.

Asztán,Vénusszal meg mihez kezdenél, érdeklődik Béla…mond valamit..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük