4évértékelő

Kedves Barátaim!

Újabb évfordulóhoz közeledve, vagy már…na, mindegy, érve vagy hagyva esedékes lenne a szokásos évértékelő.

De alig történt valami említésre méltó, ami meg történt, megtörtént. A lényeg hogy itt vagyunk. Átnézve az oldalt igazából csak barátaim száma változott némileg, ami ezen belül érdekes, inkább az, hogy az aktivitásuk hagyott alább.

Ezzel szemben viszont nagyjából hétezernyolcszáz látogatást könyvelhetek el fennállásom óta. Sokat gondolkodtam azon, mi lehet e szép számú érdeklődés oka. De, csak egy véletlen, kósza gondolat vezetett a megoldáshoz. Egy mindennapos, rutinszerűen figyelmen kívül hagyott értesítés. “Profilodat ennyien látogatták meg…óta.”

Hát ez az. Nincs is profilom. Az egyetlen “profil” képem lecsúszott szemüveg mögül néz szembe a bámész érdeklődővel. Pedig az illető azért jött, mert kíváncsi volt a profilomra. Francba. Profil meg sehol.

Belepillantva a legjobbnak ítélt képekbe megtapasztalhattam, mások milyen jól el tudják adni magukat. Igaz, az első ezerötszázban úgy kétezer comb és cici között csak Sári jóvoltából akadt egy hímnemű egyed, (az is a Bajnai Gordon) de azt is észre kellett venni, hogy seperc alatt letaszítja trónjáról a listavezetőt egy falvédő.

Egyszóval. Itt az idő, hogy érdeklődésetekért, kitartásotokért cserébe végre megajándékozzalak Benneteket egy igazi profillal.

[photothumb]9019776[/photothumb]

Természetesen én is a jobbik oldalamat mutatom, minek azt mindenki orrára kötni, hogy milyen a másik, amikor az is ilyen csak nem egészen szimmetrikus. Ha jó keresztény lennék, odatartanám a másikat is, még mindig jobb, mintha orrba verik a zembert. Lehet, hogy nem kerül be a legjobb háromezerbe, de nekem csak ez van.

Ez van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük