Centrális erőtér

Magát elvezettetni nem kívánó hírforrásunk szerint a Századrég Alapítvány már kidolgozta a 2030-as év történeti kronológiáját.

Amint az ismeretes, a Fülkeforradalmi Kormány gazdasági minisztere kijelentette, hogy Magyarország 2030-ra nem csak utoléri, de meg is haladja Európa ma vezető országait. Bár mi röhögtünk ezen, de az informátor szerint ez egyáltalán nem vicces, olyannyira, hogy…Még hozzátette, benfentes kiszivárogtatótól tudja, hogy az Alapítvány részint a NÜK jóslataira, melyeket a csontokból olvasnak ki, részint az Oriási Vezér pálmalevelének tartalmára alapozza munkáját.
Magára valamit adó hír adó természetesen nem közöl valótlan híreket. Ingyen. És igyekszik ellenőrizni a hírek valóságtartalmát. Így van ez a Hír(be)hozó csapatával is, így az informátor meg kellett esküdjön. Meg is tette, halott édesanyja életére. Nem volt okunk tovább kételkedni, ezért írásos bizonyítékot követeltünk. Az anyag másnap ott volt internet postafiókunkban.
Magyarország Történeti Kronológiája 2030. (Munkaközi példány.)
2029. december 31. Államfő újévi beszédében bejelenti: A Fülkeforradalmi Kormány (FÜFOK) 2010-ben tett igéretének megfelelően Magyarország ma Európa vezető országa, holnap is az lesz, meg azután is.
2030. Január 10. Az Országgyűlés rendkívüli ülésén a Miniszterelnök bejelenti: A Centrális Erőtér magvalósult. Május 31.-ig bezárólag befejeződnek a tárgyalások az európai nagyhatalmakkal az új gazdasági és környezeti feltételek rendezéséről.
Március.15. Az ország nagyszabású ünnepségeken tiszteleg, jeles külföldi államfők képviseltetik magukat. Az osztrák és orosz államfők sírva kérnek bocsánatot a 48-as Szabadságharc leveréséért.
Április 1. Népszavazás. Az ország lakossága otthontartózkodás nélkül megszavazza az új Alkotmányról és a határok módosításáról szóló törvényt. Eszerint az ország a továbbiakban A Szent Korona Magyar Földi Királysága (SZKMFK). Határait a Földi Király jelöli ki ünnepélyes keretek között. A Királyság leendő területe a mértékletesség, megbocsátás és tolerancia jegyében az alábbiak szerint kerül kijelölésre. A Földi Király a Föld szívébe szúrja körzőjét. A körző szárát a jelenlegi legtávolabbi határpontig nyitja, majd az így képződő sugárral kört ír le a Centrális Erőtér hatósugarának megfelelően.
Május 31. A Miniszterelnök születésnapja. Ezen a napon a Miniszterelnök jelképesen újra átveszi a Szent Koronát a Vatikán küldötteitől. Azok bemutatják Mária levelét, melyben elnézést kér amiért a BL döntő miatt nem lehet személyesen jelenés, és felhatalmazza őket hogy nevében celebráljanak. Az aktus után a Miniszterelnök a Dobogókőre utazik és a Dalai Lámával közösen meghúzza a Centrális Erőtér Határalkotó Kört. A napot nemzeti ünneppé nyilvánítják.
Június 4. Az Egyesült Királyság, Franciaország közös nyilatkozatban kér bocsánatot Trianonért. Támogatásáról biztosítja az SZKMFK törekvéseit, sőt, egyenesen kívánatosnak és példaértékűnek tartja azt.
Június 7. A Szent Magyar Tudományos Akadémia (SZMTA) Földtani Tanszéke megállapítja, hogy a Föld szívverése felgyorsult, tovább erősítve ez által a Centrális Erőtér mágneses erővonalait.
Június 15. A Kárpátaljai magyarok zúgolódnak. A Földi Királyság Végrehajtó Bizottsága ígéretet tesz a lakosságcsere tárgyalások felgyorsítására.
Július 10. Románia kikiáltja Erdély és Székelyföld függetlenségét.
Szeptember 1. A nyári szünet után az Országgyűlés Alsó és Felsőháza hozzáfog az új államalakulat közigazgatásának átalakításához. A Centrális Erőtér határain belül további négy koncentrikus körrel négy régiót alakítanak ki. A továbbiakban Az Egyetemes Igazságosság jegyében általános földosztást jelölnek. A kör sugaraival kijelölt háromszázhatvan körzeten belül minden családot 40.000 négyzetméter hazai föld illet meg. Ezen élnie és halnia kell. Ebből a területből minden családnak maga kell gondoskodnia a közlekedési útvonalak kialakításáról és fenntartásáról, a koncentrikus körök és sugarak mértanának figyelembe vételével.
Október.15. Megszűnik az Országgyűlés és a minisztériumok. Feladataikat a továbbiakban a FKVB (Földi Királyság Végrehajtó Bizottság) veszi át. Mindenkori vezetője a Földi Király elsőszülöttje.
Október 23. Az Egyesült Államok bocsánatot kér, amiért nem avatkozott be 56-ban. Javaslatára az ENSZ-t kizárják az Egyesült Nemzetek Szervezetéből. Az SZKMFK vétójogot kap a Biztonsági Tanácsban.
November 10. Lemond a szlovák kormány. Ausztria, Horvátország, Szerbia, Románia, Ukrajna, Lengyelország, Csehország ratifikálja a határmódosítási és lakosságcsere egyezményt. Az érintett államok lakossága amennyiben nem akar költözködni, magyarnak kell vallja magát.
December 5. A Szent Korona Földi Királyság és Intézménye a felújított Visegrádi Palotába költözik. A Palotát eredeti formájában, ám a legmodernebb követelményeknek megfelelően állítják helyre, szerelik fel.
December 23. A Parlament épületét az ünnepekre Betlehemmé alakítják át. A későbbiekben Játszóház lesz. Vagy panoptikum. Bohócmúzeum.  Vagy mittudomén?!
Eddig a dokumentum. A Hír(be)hozó ezúttal hivatásától eltérően nem kommentálná a leírtakat. Mer’ így is akkora baromság, hogy csak na…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük