Skinomban

Valami elmaszatolta a NETLOG címlapomat. Azután rendbe jött. Most, hogy így rendbe jött a skinem, jut eszembe…

Lehet, hogy beszedtem valami vírust. (De már tovább is adtam.) Pedig vigyázok, csak lájt-pornó oldalakat nézegetek. Getnék. Ritkán. Véletlen. Azt is csak házon belül.

Meg akartam nézni a saját hibiszkusz képecskémet. Katt a Képekre, de ezek a többiektől származó képek. Azannya..!! Mindjárt a harmadik képen cilu_micu.hu…húúú…húúúfehér bugyiban és melltartóban…!

Rávitt a kíváncsiság, mit árul…(el, magáról, mér mire gondoltatok..!?) És, menten elöntötte ernyőmet a barbirózsaszín lelombozás, “Sajnáljuk, de cilu_micu.hu nem kívánja elérhetővé tenni a profilját számodra.”

Hmmm..A rózsaszín mezőben hófehér bugyiját és melltartóját azt igen, de a profilját azt nem. Számomra. Honnét tudja ki vagyok? Na, ennyit a barbirózsa skinorgiáról.

Különben meg ez a skin hónapja. Másképpen: a hónap a skin jegyében jár. Sárkányos már volt. Azt írja itt egy féleszű ..izé…felhevült blogger, (tán becserkészte cilu_micu.hu pofiját) hogy “Öszöd óta itt minden lehetséges” – akkor ez is (a skin jegy), miért ne, ezo is jó a teóriának.

Színes skinekről álmodom…Ja. Öszöd óta. Mint az ugandaiak. Idi óta. Jaj a skinesbőrüeknek! S, ki nem az. A fehérben benne az összes szín.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük