Kenyérsütés Lovasberényben

Az úgy volt mesélte a kormányzati főszakács, hogy levest kellett főzni. A leveshez pedig kis kenyérkéket sütöttek.

Feltálalták a fekete levest, meg a kenyérkéket, ám a Kókának nem adtak kanalat. Gyurcsány sejtelmes mosollyal jó étvágyat kívánt, s azt mondta, szerényen a nagy elődre utalva: -De huncut ám, aki a levesét meg nem eszi…

Kókát ez meglepte kissé. Némi bizonytalankodás után azonban eltörte kenyerét, belét kiszedte, s kimeregette vele a fekete lét. Majd így szólt Gyurcsányhoz:

– Ettem már jobbat is. Ám az a huncut, aki a kanalát meg nem eszi…

Amíg a hívek odabenn a kanalaikkal küzdöttek odakünn az érdeklődők (* az ecc Pelcz fidesz hecc, gáljé monta: bejöhecc, gyermekjátékkal múlatták az anyák napját. De Pelczanya nem állt kötélnek, (a kövér meg nem volt ott) mert, mint mondta, a kormány azt ígérte, hogy “kapsz tejet vajat, holnapra is marad”, most meg kávé, tea, eke teke, nem tudom, így bemegyek-e, cérnára cinegére…gugzs a ház…

(* ..jelenet volt tegnap a hírekben. Pelczné, a Vezér(még)egyik helyettese maroknyi csapattal tüntetett Lovasberényben a kormányülés ellen, vagyis inkább a napirendi pont ellen. A több biztosítós rendszer ellen. Egyszer megjelenik (Gáljé) a kormányszóvivő és invitálja be, hogy <mondja el bent a Fidesz álláspontját. Mi történik? AZT FELELI, HOGY A FIDESZ A PARLAMENTBEN POLITIZÁL..”

Hehe. “Mint ismert, a kormány kétnapos kihelyezett kormányülést tart Lovasberényben. A korábbi hírek szerint a kormány az idei évet érintő 100 milliárd forintos költségvetési elcsúszásról, valamint második olvasatban a 2012-es költségvetésről tárgyal.” (Porfolio-2011.09.06.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük