Elixírás

Kedves Netlogtársam sajátosan egyedi módját eszelte ki a nemkívánatos barátok távoltartásának. Először is beszerzett valahonnan egy alfa verziójú elixírt, melynek hatására zsenge tizenhároméves tinivé változott.

Sajnálatosan a béta verziójú elixír, mely az évek számához igazítaná a habitust, a jelek szerint nem áll a helyzet magaslatán, mert a százharminc évesekre sincs semmiféle hatással. Az állatkísérletek azonban biztatóak, a szarkák meg vannak elégedve a lábaikkal. Könnyű nekik, nem kell redbullt vedelniök a szárnyaláshoz.

Ami a habi tust illeti, továbbra is marad a S. Avon Arola középkori alchimista nevéhez fűződő habfürdő, esetleg ayurvédikus, rizses batyus masszázsal egybekötve, meg az effélék.

És bár a százharminc évesek némelyikének combja simán letagadhat egy centenáriumot, az ostoba Netlog-gép simán beveszi a maszlagot. A fosszilis delnőkkel való érintkezést minden további nélkül megengedi a perverz kéjsóvároknak, a kicsit hazudós koravén tizenhárom évesek molesztálását azonban kifejezetten megtiltja: „babybéby még kiskorú…Biztonsági okokból csak akkor léphettek kapcsolatba egymással, ha barátok vagytok.”

Hehe…Ha barátok vagyunk, molesztálhatom.

Barátok persze nem lehetünk, mert ahhoz elébb molesztálnom kéne, de hogyan, amikor hozzá sem szólhatok. Szóval, figyelemre méltó a módszer, letiltás és az ebből adódó sértődések nélkül távol tartja az érdeklődőket ugyanakkor biztosítja az egyirányú kommunikációt.

Asszem, keresek valami jóféle arcpakolást. Mi van, Béla..?…Majd adok én neked boxkesztyűt, ja, betonnal kiöntve…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük