Tovaris jelentés

Tudom, nem így híjják a derék portugált. De olyan heves komcsizást degenerált az ő kis dolgozata, hogy az oroszok legnagyobb rémületére Sztalin csuklani kezdett a sírjában. Méne?! Ha a Madonna könnyezhetik…

De a magyar nép Védelmezője helyére tette a félrevezetett és baloldali aknamunkától keszonbeteg európa-parlamenti többséget. Kis vártatva megszólalt a külügy is, pödre bajsza kunkori görbe alól, hogyanis : “nem jó, ha az emberek hitüket vesztik a demokráciában.

Hehe…Hit és demokrácia. Ha figyeltetek volna, hovafene felé masírozó europérek, most tudhatnátok, hogy megmondunk előre, merre van előre. „Európában a demokrácia vagy keresztény lesz, vagy nem lesz.”

Ebből persze le lehet vonni azt a téves feltételezést, hogy a nem lesz az van ugyan, de az nem az igazi. Az igazi a nálunk lesz, ami viszont azt is jelenti, hogy nincs ugyan, de hinni azért lehet.

Keresztesdemokrata lovagink lesznek az új énekes Vazul, általuk üdvazul Európa vakon botorkáló népe. Egyenként fognak belovagolni a városokba, Zsolt testvér kézdi Vásárhelyen, s majd utána a többiek. Az öreg kontinens új reneszánsza kezdődik.

„És addig? addig nincs megnyugvás, Addig folyvást küszködni kell. Talán az élet, munkáinkért, Nem fog fizetni semmivel,”… Bár én remélem, hogy fog. Még éltetekben. Mert megéritek a pénzetek.

***

Az Európai Parlament plenáris ülése Strasbourgban szerdán kora délután 370 igen szavazattal, 249 ellenében, 82 tartózkodás mellett elfogadta az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szóló, úgynevezett Tavares-jelentést. jelentés egyebek mellett felszólítja a magyar kormányt és az Országgyűlést, hogy „maradéktalanul állítsák vissza az Alaptörvény elsőbbségét, törölve belőle azokat a rendelkezéseket, amelyeket az Alkotmánybíróság a korábbiakban alkotmányellenesnek nyilvánított”, illetve „állítsák vissza az Alkotmánybíróság kivétel nélkül valamennyi jogszabály felülvizsgálatához való jogát”, vagy „biztosítsa valamennyi parlamenti párt számára az alkotmányozási folyamatban való lehető legszélesebb körű részvételt”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük