Or(bán)ákulum

A Kötcsei Or(bán)ákulum szerint új jobboldalra van szükség. Mi tagadás, ebben egyetértünk. Ez a mostani ölég undorító.

Márcsak azért is, mert csak ez van nekünk jobbról, balról meg semmi. Még szerencse, hogy hogy középen van valami. Mi van, Béla?…ja, mi vagyunk, épp mondani akartam, de belepofáztál.

Félelmeink azért vannak. Nálunk az ilyesmi úgy szokott menni, hogy a régit egyszer csak újnak nevezik. És marad minden a régiben. Zseniális Jegorkái vannak ennek az Orákulumnak. Mindig előásnak valami “újat”, hogy az Orákulum nap mint nap orákulhasson az épülésünkre.

Például, elmesélhetjük, hogy a hatvanas-hetvenes években szárnyalgató, egy Alain de Benoist nevű fickó által fémjelzett Új Jobboldal elnevezésű mozgalom a nyocvanas évek közepe óta lefutóban van Franciaországban is. Levetett gatya. Benoit és eszmetársai gondolatvilágát egy Gazdag I. nevű volt MIÉP tanácsadó majd a Magyar Nemzeti Front Szellemi Atyami Atya igyekezett honosítani.

Egyébiránt, tanításait gyakorta közli a Magyar Demokrata című hetilap, melyről tudvalévő, hogy a hetilapot nem olyan rég az Orákulum is kötelező olvasmánnyá nyilvánította a “polgári összefogás” tagjai számára.

A levetett gatya most meg előkerül, mint a király új gatyája. Szlogenszinten legalábbis. Csak aztot nem értem, ha lesz nemzeti összefogás, vagyis összefogják a nemzetet egy a táborba, nyilván egy makoveczi kerek szekértáborkörbe, hun lesz annak akármilyen odala ??

A menetirányról nem is beszélve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük