Meglakozunk bűneinkért

“Valljuk, hogy a teremtő Isten szabta meg a népek idejét és helyét, hogy hol lakjanak. és elfogadhatatlannak tartjuk azok megnyilvánulásait, akik mindezért hazug kritikával illetik hazánka…”

Bár korábban magam is bizonytalankodtam lakhelyemet iletően, de teremtő akarat vélelmezéséig nem jutottam, ha jutottam volna rögtön nyilvánvaló lett volna, hogy a teremtő akaratát nem lehet ellopni.

Amintahogy arra sem gondoltam, hogy a Kinyilatkoztatásnak is hamarost eljön a beteljesülése, legalábbis néhány hálaadás erejéig.

“Nekem az országot kell építenem, kis o-val, az országot – ami a magyar nemzet e világi országa -, és nagy O-val is, az országot, Isten országát, és ez a magasabb rendű célja és értelme annak, amit teszek.”…(*

“Hálát adunk Istennek, hogy országunknak jelenleg olyan kormányzata van, amelyik Istentől kapott feladatának tekinti hazánk és népünk védelmezését..” A csongorádi kisbírót…miket beszélek?!..egyházmegyét illetni érintetlenségem okán tartózkodnék. Illeték elegen, hidegen melegen.

“Orcánkat az egy Élő istenre és az Ő egyszülött fiára, Gáspárra vetjük és vágyjuk az állami támogatást. De maradjon meg a mi adómentességünk, és építsd fel a mi stadionunk mert tiéd a 2/3 most és az államcsődig. Ámen!”

A Tudjukkiket pedig helyreteszi a Magasabbrendű Célszemély: “Amit a horvát miniszterelnök mond, nem tekintjük a horvát emberek véleményének” – horvát kormányfő a Szocialista Internacionálé megbízottja, az a feladata, hogy támadja Magyarországot.

Abban meg csak reménykedem, hogy amit MC mond sem tekintik a magyar emberek véleményének. Ha meg hallják, pláne, mert kukkot sem értenek belőle. Igaz, mi is gyakran így vagyunk vele, pedig figyelmeztetett, ne azt nézzük amit mond. Hehe. Elég a száját, amikor mondja.

“Talán emlékszünk még arra, hogy Orbán Viktornak harmadik neve is van, Mihály. Erről egy interjú során beszélt, amikor az ő “keresztény” hitéről vallott. Az interjút Balás Béla katolikus püspök és Balog Zoltán református lelkész, Orbán lelki tanácsadója készítette.

(*Ebben az intrejúban vall egyebek mellett arról, amiről nem akar tudomást venni az ideológia szerepét nem értő materialista ellenzék. Ezért nem érti, mi zajlik közülötte. Meglepődnek Gábriel arkangyalon, és nem is értik, mit jelent. Orbán itt elmondja, hogy isteni küldetésnek gondolja a politikusi pályafutását. Mint mondja, “nekem az országot kell építenem, kis o-val, az országot – ami a magyar nemzet e világi országa –, és nagy O-val is, az országot, Isten Országát, és ez a magasabb rendű célja és értelme annak, amit teszek”.

Nem világos? Miért nem hiszik el neki? Ő maga mondja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük