Feszület

Van annak már majd emut8éve is, hogy említést tettem Natália nővérről meg az ő világvégzetéről.

A rendszerváltás óta legnagyobb magyarból majd minden kurzusra jut egy-kettő, plusz permanensek. A mostaniak egyikét a Bónusz Brigád hozá köztudatunkba, hírrel hirdetvén a gondolkodót, ki “nemcsak a jelen történéseibe fúrja mohó tekintetét, hanem a múltnak mélységes mély kútjába is” felelős szülők felhomályosítása céljából, úgy is mint “korunk egyik legjelentősebb magyar gondolkodója.

Szerinte a szakrális magyarságot ezeréves történelme során öt „deszakrális” birodalom támadta meg, amelyek mögött „a Spanyolországból kiűzött szefárd kereskedő-bankár családok álltak, … ugyanaz a pusztító világerő, ami 3000 éve a kereskedelmet, a pénzügyeket és a médiát a kezében tartja, … a láthatatlan világbirodalom amelynek célja, hogy egymilliárdra csökkentse a Föld népességét.

Azt mindenki tudja, hogy a pénzt a főniciaiak találták fel, amíg nem találták fel, csak csereberéltek. A pénz kényelmes dolognak bizonyult, akárcsak a pénzügyek kézben tartása, miután “bugyelláris hasonlított kis, zsinóros táskák általában is készült a tehén és a ló bőr” – ahogyan a korabeli leírásokból levezethetjük. “A föniceieket, mint kezdetben minden ókori népet, jó darabig szemitáknak tartották. Ezt a véleményt az újabb történetírás elejtette (120m. 95, és 181. római 5). Utóbbi helyen idézett szerző szerint a feniceiek “árják, fajukban, beszédükben és írásukban egyaránt.

Mi egy lépéssel továbbmegyünk és azt bizonyítjuk, hogy a feniceiek és kánaánbeliek magyar nyelvű népek voltak. Természetesen a gyarmatosítás nem állt meg, így lehetett, hogy mire eleink elérték az ibériai félszigetet, szemitákból szefárdok lettek. A szefárd szó a szelid és fáradt szavakból tevődik, össze, kifejezve az ideérkező migránsok testi-lelki állapotát. Amint azonban kipihenték a vándorlást, haladéktalanul hozzáfogtak a láthatalan világbirodalom építésének emberpróbáló feladatához.

A dolog sürgető volt. A föld lakossága immár 500-550 millió, ennek egymilliárdra csökkentése nem kis fejtörést okozhatott a sámánoknak. Egy kerekdob konferencián azután belátták, hogy a szakralitás a kivezető út. Legalább részben be kell fogadniuk.

Így törénhetett, hogy – ismervén aranygyapjús múltját – követeket küldtek a varázslónő Medeiához, lenne-é kommunikációs Istennőjük. Média nem mondhatott nemet, egyszerűen megzsarolták múltjával. Hát ezért a sejtelmes a globális, na, nem mondom ki, akárkicsodaságunk.

Nem könnyű egy láthatatlan világbirodalomnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük