Kamu muru

“A dél-amerikai őslakosok szerint egy dimenzióugrásra használatos kapu bújik meg az Andokban. Lehet, hogy valóban léteznek csillagkapuk? Kik és mire használták (vagy használják ma is) ezeket?”

A kérdést SoSzi teszi fel nekünk, meg az Astronet lapra. és anna_vincze Netlog-ra. Én imádom ezeket. Valahol megnyugtat, hogy vannak olyanok, akik az örök világosság helyett a sötétséget terjesztik.

“A Peruban található állítólagos csillagkapuról évekkel ezelőtt lehetett már hallani,… Akik megérintették a kaput, azok közül többen vizionáltak.. A környező falvak lakói meg vannak győződve róla, hogy ez a kapu valójában átjáró azoknak az ősi isteneknek a világába, akik a történelem hajnalán az égből érkeztek, és hozzájárultak az emberi élet kialakulásához a Földön. Részben azért, mert ősi legendáik ezt tanítják… Ez a legenda még az inka birodalom megalapításának idejéből származik, és Amaru Muruhoz, az inkák első papjához kapcsolódik.”

Nem tudom pontosan, kiket kell érteni mai dél-amerikai őslakosokon. Önmagban az is kérdés, amerikai-e az őslakos, vagy csak az akkor (mikor?) még járható Behring szoroson átvergődött ázsiaiak délamerikai őslakossá vált populációinak utódairól van szó. És, a kultúrákat tekintve chavínok, tiahuanacok, csimuk, paracasok, mocsikák, netán nazcák avagy inkák lennének ők, és közülük ki a leginkább?

Az inkák a legesélyesebbek. Némiképp zavarba ejtő, hogy “az inkák nem tudtak írni és olvasni. Életükről különböző pontokon megcsomózott zsinórokkal, a quipukkal (ejtsd: kipu) készítettek feljegyzéseket. Így fontos adatokat tárolhattak a jelentős eseményekről,..” – így derülhetett ki, hogy a Hét Sugár Kolostort első papjuk alapította a Titicaca-tó (a legjelentősebb női örvény a bolygón )  északi részén. Ez lett a Hétsugár Testvériség központja és itt őrizték a Naplemezt.

Tudvalévő, hogy “a Naplemezt a Kumarák hozták a Vénuszról…valamint Mu évkönyveit.” A Naplemez feltehetően színaranyból vala, és az egyre inkább elkurvuló vénuszi időjárás kénsavas esői elől kellett Lemúriába menekíteni. Hogy a MU könyveket hogyan olvasták el és vajjon átírták-e az inkák, nem ismeretes, ha igen, jó nagy csomó lehet. Meglehet, beérték az őrzéssel.

A Kumarákról Kuthumi Mestertől tudhatunk meg többet, Kuthumi Mesterről “pedig az úgynevezett „Planetáris Hierarchia”, Ashtar Parancsnokság Ashtar Estellar SherAN Parancsnok” jóvoltából, aki nyilván rég felhagyott a csomózással, inkább weblapot szentel nem e világi nézeteinek.

KUTHUMI FELEMELKEDETT MESTER legfőbb papnője manapság egy Michelle Eloff nevű hölgy.

“images/eloff.jpg\”

 Barátainak Mária Magdolna – “fény és szeretet jelenlétében” – vagy akit akartok. Élőben szokott közvetíteni evilág és másvilág között, a Kilenc Galaktikus Tanácsa “közreműködésével”, aktiválandó az erre érdemeseknek az újjáéledés rácsait.

A kérdés, hogy kik és mire használják, vagy használták a csillagkapukat számomra továbbra is kérdés marad. De hát így jár, aki komolyan veszi, hogy cherchez la femme. Egyszer csak megtalálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük