KaszásKriszti

Morvai Krisztina „a brüsszeli plenáris EP-ülésen, a napirenden kívüli felszólalások sorában szót kérve arról beszélt, hogy „a magyar rendőrség … október 23. évfordulóján… ismét erőszakot fog alkalmazni a magyarok ellen a megemlékezések során”.

Mán ez evégzett valami gyorstalpalót a Jósdában? A Hír(be)hozó stábja azonnal a nyomába eredt az információnak. Sikerült is szóra bírni a rendőrség egy magát megnevezni nem kívánó magas rangú szavahihetőjét.

Az illető elmondta, hogy a képviselőnő feltételezése tökéletes képtelenség. Mint kifejtette, a rendőrség, a közhiedelemmel ellentétben egy karitatív szeretetszolgálati védelem, képtelen lenne ártani bárkinek is, pláne ha magyar az illető.

Természetesen a testület készül az évfordulós megemlékezésre. A Rendezvényszervező egyik szintén névtelenséget kérő munkatársa elárulta, hogy a rendőrség a szokásos felszerelések módosított változatait kívánja felhasználni az esetleges békés rendzavarók ellen.

A gumilövedékek helyett pl. babzsákokat fog alkalmazni, ezek gesztenyepűrével lesznek töltve és a vízágyúkat a tűzoltóktól kölcsönzött tejszínnel töltött tejszínhab-ágyúk helyettesítik.

Az állomány első sorai katolikus miseruhát öltenek és kenyerekkel lesznek felszerelve a macskakövek ellenében. Kapnak pajzsot is, ezekre a titkosszolgálatok által előzetesen potenciális támadónak feltételezett személyek szüleinek arcképe lesz kasírozva.

De, mint mondotta, az idén nem számítanak összecsapásokra. Ugyanis a teljes női rendőri állományt kivezénylik matyó menyecskének öltözve azzal a feladattal, hogy mindegyik egy-egy gárdistát karonfogva lakodalmast táncikáljon, esetleg egy kis legényessel fűszerezve.

Legutóbbi kiszivárogtatások szerint Morvai képviselő asszony ennek ellenére ragaszkodik hozzá, hogy megfigyelőként mindenütt jelen legyen, ehhez a Jobbik elnöke ajánlott fel neki egy még átfestetlen <a href=\”http://www.facebook.com/note.php?note_id=90785630071\”  harci gépet.

(*\”morvaikaszas\”

“Tegnap a Jobbik elnöke, Vona Gábor bejelentette, hogy a parlamenti választásokra Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnöktől kérnek megfigyelőket: „És nem az ÁVH fog grasszálni a választás napján, hanem az Iráni Forradalmi Gárda! És próbáljon valaki csak egyetlenegy jobbikos cédulát eltüntetni! A magyar <a href=\”http://l.facebook.com/l.php?u=” target=\”_blank\”><strong><span style=\”text-decoration: underline;\”>HAMASZ</span></strong></a> (Hazafias Magyarok Szövetsége) megalakulását most sikerült überelni, de mi jöhet még? Valamelyik radikális csoport kezdeményezhetné a sarija bevezetését.

Vagy lehetne majd új szlogennel kampányolni: „Se nem jobb, se nem bal, muzulmán és magyar.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük