Konzerv internet

“A férfi…kutyakonzerves dobozból és egy rozsdás parabolaantenna-tányérból működőképes vevőeszközt épített, amely felismerte egy szolgáltató rádióhullámú hálózatát.

A szerkezetet egy laptophoz csatlakoztatta, és feltörve a rendszert, létező előfizetők azonosítójával csatlakozott a hálózatra, amelyet jogosulatlanul, ingyen használt. Emiatt a rendszerben kimaradások jelentkeztek, a szolgáltató pedig bemérte a és felderítette az elkövetőt is.” (tartalmi idézet)

Becarás! Ennyit a 21.századról – idehaza. Engem is felderített az eset. A zilletőnek 2-8 év is kinéz, mert az ilyenektől meg kell tisztítani a közéletet. Remélem, tud védekezni azzal, hogy jövedelme nem lévén saját kezébe kellett vennie a rezsicsökkentés reá nem eső részét.

Ki tudja, mi lehet még odahaza a sufniban, lehet, hogy már előrehaladott fázisban van a három kutyakajás+három kitekat dobozos verzió, amellyel már nem csak venni, de adni is lehet, ésakkor még megkérdi valamék oknyomorgó riporter a szolgáltatót, mire is költött milliókat, ha ennyire tellett neki.

Példát kell satuállni statuálni. Merhát a rendszer az rendszer, ha valaki kimarad a fizetésből mindjárt kimaradások keletkeznek, és kimarad aki lemarad. Vagy fordítva. Hiába nyomja a zsét a szélessáv reklámba, ha jön egy fazon és két-három lájk között megeteti a kutyáját és még innovációra is marad.

Felhívnám az összeesküvés elmélet kedvelő kutyások figyelmét arra a lehetőségre, hogy a Nemzeti Hírközlés Hivatlana – nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkozással – betilthatja a konzerves kaját. Egyes kajaelőállítók máris alutasakba kezdenek csomagolni, de aggasztó az a lehetőség, hogy azokból meg napelemet konstruál valami elvetemült. Esetleg napkohót.

És innentől nincs megállás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük