Husinyuszi

Most, a Nyuszi Ünnepéhez közeledvén, gondoltam megemlékeznék én is, ne csak a keresztlények nyomják irgalmatlanul az ő irgalmukat.

De Béla azt mondja, nincs a huzakodásnak semmi értelme, pedig csak neki nincs. Ki akar huzakodni? E’dugom a csokitojatokat a kertbe, hogy kisPéter fel tudja kutatni.Legyen elragadtatva a játéktól, még most utoljára, mert jövő hónap 21.-én mindenki el lesz ragadtatva. Plusz világvége.

Namost, azért ilyen pontosan, mert így mondja a Csalhatalan Bizonyosság Family Radio Magyar. Ki van számolva, senki ne csináljon programot. Hogy hogyan van kiszámolva, az majdhogynem mellékes. De hétszentség, hogy pontosan, pontosabban 722500 szentség, merthogy pont ennyi nap telt (telni fog) I.u.33 április 1. és 2011 május 21. között.

Az itten most mellékes, hogy az I.u. 33. évet egy nagyjából ötszáz év múlva elhatározott kezdési időponttól számoljuk vissza, ráadásul azóta is nagyvonalúan mellőzzük a nulla alkalmazását az évek számbavételénél, a bibliai számok spiritualitása ezt bőven kompenzálja. Az időpontot bárki ellenőrizheti e spirituális számok segítségével: 5x10x17x5x10x17=722500.

Na ugye?! Bakker. Épp szombatra esik. Ménem tud hétfőn vége lenni a világnak?! A Júliák már meg sem érik a névnapjukat, bár el lesznek ragadtatva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük