Macskaház

Hogyan készítsünk macskaházat? A Google mindent tud, nyelvtudatlanoknak, mint én, már le is fordítja.

Macskás barátaim figyelmébe!

Most, hogy így reánk tört az ítéletidő előkerül a lány, és az ő macskája. A minap a média is figyelmeztetett, a kisállatok is fokozottan érzékenyek a tartós hidegre, jobban, másképp kell őket etetni, házaikat kibélelni. Arról szó nem lehet, hogy, hogy vásároljunk egy macskaházat. Horror ára van, és a legtöbbje beltéri. Nincs más hátra, készítenünk kell egyet.

Miután még soha nem csináltunk macskaházat, a legegyszerűbb az lenne, ha vennénk egy kisebb kutyaházat, de annak macskásításával pénzben ott volnánk ahol a part befagy. Idült netfüggő ilyenkor a legkézenfevőbb megoldáshoz folyamodik. Beüti a Google keresőbe: Macskaház. Egytized mp. alatt nagyjából 39000 találat. De mindjárt az első : Hogyan készítsünk macskaházat? A Google mindent tud, hozzám hasonló nyelvtudatlannak aki állat, Barát mint én, már le is fordítja.

Hasonlítaniuk cicák túl szüksége house. A ház a zárt térben vagy szabadban is lehet. Ha a macska a ház zárt térben a saját, majd tartani egy külön karantén területen a macskát is lehet nevezni, mint egy kupi. A kültéri macska ház lehetőleg fa az egyik, hogy a tartós és a macska nem tud kárt meg.

A ház kell vízálló, hogy az esős évszak nem cseppenjen és bajok a kis punci. Kellene megfelelő szellőzés Vendégtér így a punci gets bőséges napfénynek és tiszta friss levegőt. Macska van egy olyan tendencia, hogy az akasztás fling tárgyak, mint például a függöny, elektromos vezetéket stb biztonságát a punci nem elektromos vezetéket kell lógott a kupi.

Itt kell rögzíteni, amelyek az alom rovatban a kupi, hogy a macska alakul a szokást Szemetelésért az alom mezőbe. Tisztítsa meg a kupi rendszeresen úgy, hogy nem lesz fertőzés forrása, a macskák. A szórakozás a punci Megtarthatod catnip és macska játékok a kupi.”

Így már gyerekjáték. Már csak az a kérdés, mit szól mindehhez a macska.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük