Megint írnak

Megint írnak, nem kopogtatnak, a postás egyszerse csenget. Szóval, négy levél a ládában, mindnyájunknak, egyenként, külön, a Nemzeti Választási Irodától.

-‘Zekmeg mit akarnak, mutatom a Bélának, tennap szavaztunk, mostmeg mi van?

-Mi lenne, mondja, biztosan megköszönik illendően a résztvételt, meg ilyenek.

Na, persze. Hogyisnem gondoltam mindjárt erre, csak rögtön elfog a harctéri.. ’10-ben is illendőn megköszönte személyesen a Miniszterelnök, hogy a Nemzeti Konzultációban hallgattak reánk.

– Fölolvassam neked ?..-kérdi Béla (ezexerint tud olvasni..) látván, hogy húzódozom, mindig zavarba jövök, ha szembe dícsérnek. Közelebbi ismerőseim le is szoktak róla, nem akarják ingerelni a beteget.

Tisztelt Választópolgár!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Önnek, a 2014 évi választáson való résztvételéért. Külön köszönet illeti meg Önt azon együttműködésért, minek eredményképpen Ön elállt azon – korábban feltett – szándékától, hogy egy baromi vastag filctollal a szavazólap négy sarkát egyetlen ixxel összekösse, eképpen kinyilvánítva azon óhaját, hogy az ott felsorolt országjobbítók egy emberként húzzanak el a bús pics.. dús pihenőre, mert megérdemlik.

Ezen kívül is köszönjük, hogy létező politikai formációra adta voksát, még akkor is, ha az nem MI voltunk. Nem tettünk le arról, hogy egyszer magunk között tudjuk Önt és kedves családját, Bélát is beleértve..(hogy ezek milyen aranyosak..!) Béla !!

-Mi van?..még nincs vége…

-Elmész te a dús pihenába, Béla, ne linkelj itt nekem, ezt írták a többieknek is mi !?…Na add ide…! …Na persze. Felvettek minket a névjegyzékbe. A szavazás után egy nappal, csak gratulálni tudok…

-Dehát tegnap voltál szavazni, nem !?

-Voltam..

-És hol voltál ?

-Hát ahol szoktunk, az iskolánál, be is dobtam a borítékot a piros ládába ami a bejáratnál van…még jót is kuncogtam magamban, hogy a váltósok milyen ügyesen túljártak a megfigyelők eszén…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük