Kedves Vezető

Most, hogy foglalkoztam kicsit a kultúrával gondoltam, a politikát sem kellene hanyagolni, mégiscsak választási idény van.

Főleg, mert idén megint csak szavazás lesz, a választáshoz választék kellene. A megosztottságról számos önjelölt hozzáértő fejti ki vélekedését nap mint nap, ami persze nem oszt, nem szoroz. Szaroz. Nekem régi vélekedésem, hogy a hazai média a szarozásban oroszlánrészes, úgy ahogy van, köz és egyéb tévéstől, újságostól, blogostól.

A napi rutin nálam: honlapom-Netlog-Hírkereső. Leszámítva bulvárékat, a maradékban leginkább az áll, mit mondott egyik másik politikusnak számító Valaki, élen a “Kedves Vezető-vel. Nincs olyan nap, hogy valamék ne mondott volna valamit. Ha olyan lennék, mint némely szabadszájú bloggertársam, akár egy szóban is összfoglalhatnám. Faszságokat. Főleg. És mit tesz a fentebb részletezett média? Már alighanem krónikus szereptévesztésében a szabad, elvárható, kötelező tájékoztatás jegyében, terjeszti, ismétli, ragozza ezeket.

Férfiuralta társadalom a miénk. Is. Talán ezért kifejező meghatározás a faszság. Meglehet, ideje volna egy női Kedves Vezetőnek, Valakik helyett lehetnének Valakinák, talán hallhatnánk, ragozhatnánk pár évig pinaságokat.

Feltehetően nem volnánk előbbre, csak…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük