Baknap

“Teljesen összekavarodik ma az életed: felbukkan egy olyan személy, aki megmutat egy teljesen más életvitelt, mint amiben te eddig tengetted napjaid. Nem lenne bökkenő, ha éppenséggel egyedül lennél, de nem így van. Legyél végre merész, és vágj bele az újba, még akkor is, ha a végén nem lesz belőle semmi.\ Biztat ekként semmittevésre mai horoszkóp.

Elébb is összekavarom a neszkávét a vízzel, elébb már össszekavartam a koffeinest a mentessel, Piszok Alfréd hozzám képest gyenge ámátőr. A napok tengetése tiszta sor. Miután különösebb hatással nem vagyok reájuk, a legkevesebb amit megtehetek, hogy tengetem őket. Kérdi is a Béla: Te tengeted a napokat Layos? Tetengeti a frász, csak hagyom őket múlni…hülyegyerek!

Namost a felbukkanás már megvolt. Megyek a postaláda felé a magyarnarancsért, segyszer csak felbukkan a kerítés mögül a szomszédasszony, a frászt hozta rám, békaemberrel koedukált méhésznek volt öltözve permetezésileg és éppen tápászkodóban volt mert átesett a kutyán. Inkább megviselt volt mint életvitelt, rosszabbul nézett ki mint Tarlós a címlapon. Hehe..

Nyilas lehet a némber, “Találkozol valakivel, aki külsejével teljesen levesz a lábadról,\” ..franc a bolhás dögbe!… Nem lenne bökkenő, ha egyedül lennék, de nem így van. De itt van Rozi, már bele is vágott az újjba, Ő is bak az istenadta, hányszor montam neki, inkább csak tengetnél, semmint hagymavágás közben nézed Oszama levadászását, még majd a rántotta az, amiből nem lesz semmi.

Bízzam csak rá, mondta, inkább menj terengetni, mert lejárt a mosógép. És még csak hajnali fél kilenc van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük