Idő járás

“Ismert, az augusztus 20-i tűzijáték alatt kitört viharban öt ember meghalt, több száz pedig megsebesült. Az ombudsmani vizsgálat megállapította, hogy a történtek fő felelőse a Szilvásy György vezette kancellária.” (MNO

“2006. augusztus 20-án este 21.10-kor Budapesten hirtelen kitört orkánszerű vihar nem spontán, véletlenszerűen létrejött természeti jelenség volt, hanem szándékosan, előre megfontoltan és felkészülve létrehozott kollektív tudat manipulálásán keresztül kiváltott paranormál jelenség.”

Jó ideje annak, hogy egy komoly intézményen élcelődtem.

Pedig viccnek itten helye sincs. Az emberek életével nem lehet viccelni. “A közvélemény pontos és hiteles tájékoztatása elengedhetetlen, hiszen az emberek mindennapi élete, munkája, vagyoni biztonsága, sőt akár az élete is szorosan függ az időjárástól. (…) Az államnak kötelessége, hogy felvállalja az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető időjárási folyamatokkal kapcsolatos tevékenységet.” Cink.

Ezért a kormány a meglévő járások mellé magához veszi az idő járás felügyeletét is. A szék helye az asztal mögött lesz, az asztal meg az ablaknál. Körülkitekintő intézkedés.

Nagyon helyes. Véget kell vetni annak, hogy mindenféle médiumok fő műsoridőben hadarva vagy nyögvenyelve, tájszólással vagy szótlanul, mutogatva vagy no komment, öltöztetve vagy cicire vetkőzve néhány másodpercbe sűrítsék a sorsalakító folyamatokat. Egy a tábor-egy az időjárásjelentés. És a logikusan, a média szektor kell fizesse a költségeket.

Mondom a Bélának, veszem lefele a időjárás modult a honlapomról, még kiderül, hogy média vagyunk. De szerinte nem kell aggódnunk, csak azt kell megtudakolnunk, hogy ha az eredményünk mínuszban van, kapunk-e 2.5% nullára kiegészítést.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük