Gondoskodó WCpapír

Hogyan válasszak WC papírt?…izgat fel a Netlog Főoldalon a tébolyult reklám “mindjárt jókor reggel.” Ezexerint nem csak a részeg tengerésszel van baj. A választásokkal is, hehe, sosem tudjuk mi vagyunk-e még részegek, vagy a hajó imbolyog…

“A Zewa olyan szempontokra is gondol, amikre mások nem!”…folytati a mélyenszántó, és ez némiképp bizakodással tölti el az embert, ha már a verőfény és virágillatú tavaszi reggel helyett a klozetban próbál magához térni. Valaki legalább gondol valamire.

Nálam az a helyzet, hogy a szem-pontjaimat eszembe sem jut az előbb említett miliőben az ottan előforduló papírnemüvel kontaktusba kontexusba hozni. Bár lényegesen kevésbé lumbágóveszélyes, mint derékból kifordulva s meghajolva tapogatni a patakká duzzadt aranyeret. Nem minden arany ami büdös.

Mire gondolhatnak ilyenkor mások? Amiről a Zewa tudja, hogy nem gondolnak, mert ha gondolnának, nem neki kellene dicsekedni. Hmm…

Miközben én földhöz és ülőkéhezragadtan bidére és aurobinra gondolok, a Zewa a gyengédségre, tapintatra, olyan mint a jó állam bácsi – akár komcsi akár szentkoronás – gondoskodó.

Egy tekercs akár huszonegy méter hosszan gondoskodik. A huszonegy pedig nyerőszám.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük