nXfaktor

Beláttam, nem élhetek muzsikaszó nélkül, örökké homokba dugott füllel. Láttam én már Megasztárt is. Kettőt. Nem évfolyamot, nótát. Sőt. Ásít mulatóst is, a Debillel. Várjá, az nem ott volt…tudom má… bunyózott a Pityuval.

Na, mindegy, ez a Max faktor egészen más. Odafeledkeztem. Nem az élvezettől. Szociológiailag. Sőt, filozófice, most akkor a valóságot érzékeljük, vagy azért van valóság, mert érzékeljük, de hihetünk e a szemünknek, amikor fülünk is van.

Lenkei Gábor kis könyvecskéje jut eszembe. Ez a címe: “Miért nem bírjuk a politikusokat.”

Az utca emberének egyöntetű véleménye szerint valamennyi politikus alkalmatlan feladata ellátására, nem ért semmihez, sőt egyesek kifejezetten gyengeelméjüeknek tartják őket. Ez utóbbiban lehet valami, hiszen hülyére dolgozzák magukat. És miért? Meggyőződésből. Értünk. Amit csak mi nem értünk. De télleg ! Az a csodálni való, hogy mindig akad jelentkező.

Olvastam valahol, hogy egy egyszerű teszt segítségével könnyen elkülöníthetőek a normálisak a retardáltaktól. Leültetik őket egy kockás lap elé és azt mondják nekik, rajzolják tele a kockákat ixekkel. A normális a negyediknél elunja, a politikus hajlamú boldogan ixel akármeddig. Így már egyáltalán nem kell csodálkoznunk az xfaktorosokon. Ezeknek kockás papír helyet mikrofont adnak a kezükbe és ők ixelés helyett énekelnek. Vagy valami ilyesmi. Zsűri előtt.

Na, a zsűrinek ez olyan lehet, mint Kövér házelnöknek a kurtavasi kaszinóberuházás kontra tőkésrécék napirend előtti vitája. A fásítós mulatóban legalább nincs zsűri. Zsüli, az van, asse semmi, pláne apucival. Szart se ér ez a médiatörvény, féligbarátaim!

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “nXfaktor”

  1. admin szerint:

    “Mi a baja ennek a Fásy családnak? Mit ártottunk mi nekik?Miért csinálják ezt velünk? Mivel lehetne ezt a családot megfékezni? Keritést kell épiteni nekik IS!?
    Reppel ez a szartartartály? Sok mindent megértettem már.Az hogy az apja akinek a haja helyett egy perzsaszőnyeg van a fején kitalálja,hogy ő írta a “nézését ” meg a “járását” is persze most már a retardált lányát is beleviszi a hülyeségbe.

    Kedves Fásy család! Amit ti csináltok az bűncselekmén Szedd le azt az Embert a színpadról! Szedd le mert nem magadat égeted hanem az egész országot! Ádám !!!Elég! Légyszi fejezzétek be. Szia.Tibi.” (2015.Pomper T.)

Leave a Reply

Powered by WordPress and Bootstrap4