Haddel had

A rendészeti bizottság elnökét faggatja a sztárriporter az egyenes mellébeszédben. Masírozás a téma, menni vagy nem menni, ez itt a kérdés.

Nem mondom meg, hogy a rendészeti bizottság elnöke melyik pártfelekezet színeiben felelkezel, mert elegem van abból, hogy közszereplő ma már csak pártutónévvel fordulhat elő, nincs is erre szükség. Mától nem vagyunk köznek társasága, a pártutónév is felesleges ezentúl, volt már ilyen, aki nem volt párttag az pártütőtagnak volt vélelmezve.

De nem erről van szó. Hanem a félelemkeltésről. Leginkább pedig arról, hogy Haddelhaddházán masírozással megvalósított félelemkeltés esete forog fenn. Figyelembe véve a honi törvényi hátteret joghézagot szimatolhatunk, ugyanis nincs egyértelműen definiálva a félelemkeltés mint olyan, különösen nem masírban előadva. Merthogy nem is definiálható. Meg lehet próbálni, de akkor mindjárt a kísértetekkel kell kezdeni a fogorvosokig bezárólag. Nagyjából ez a helyzet a masírozással és az egyenruhával is, már úgy külön-külön, de együtt is, mert akkor lőttek a papi körmenetnek is, pedig az se semmi egy fogvacogó ateistának. Marad a masírozás.

Na itt azért lennének lehetőségek.

Ami azt illeti, Haddelhaddházán a masírozással megvalósított félelemkeltés úgy zajlik, hogy fekete ruhás egyének ilyen olyan alakzatban mennek ide oda. Vagy álldigálnak. Namost normális ember ettől úgy retteg mint én Bácsfi Boglár Diánától. Vagy a metróellenőrtől.

(Mondjuk, a jóqrvannyát, ha a masirnok kettesével nyomul az egyszemélyes járdán, de megteszik ezt olykor babakocsis kismamák is..)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük