Vízválasztó

“Egy 42 éves amerikai nő … naponta három liter vizet ivott meg, hozzátartozói szerint legkevesebb tíz évet fiatalodott.”A hírt a twice bulvároldalán lelem, oda hogy jutottam fene se tudja, valami hírek oldalról. De azután hamarost rábukkanok az „eredetire” is azután csak egy ugrás a magyar vezérbulvárok egyike.

„Saját bevallása szerint egyébként, noha valójában 42 éves, 52-nek érezte magát, napi három liter vízzel fiatalodott 20 évet !” Helyába, no, a kiskegyünk jobban teljesít.

Mármost nem tallóznék tovább a napi hírek között ez ügyben, még találok újabbat, amiben az áll, hogy napi tíz liter vizet ivott és három évet fiatalodott. Szempillantás alatt kiderül, labdába sem rúghatok ebben a műfajban. Jack, Jack, ne beszélj mellé ! Vedeltél mint állat!

Elmondtam már én erről a saját verziómat. Bár egyes ismerőseim szerint én fiatalodás nélkül is fiatalabbnak látszom tíz évvel, azért eljátszom a gondolattal. Igaz, én annak tulajdonítom a dolgot, hogy mindig nappali életmódot folytattam. Az éjszaka rablásra..izé.. alvásra való.

Végül is lehet, hogy megérné? Figyelembe véve fenti kísérleteimet, csak egy kis napirendi változás. Nappal iszunk, éjszaka pisilünk. Még mindig jobb, mint fiatalon meghalni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük