Hülyeség

Gondoltam itt az idő újra szót ejteni a Hülyeség Helység Kalapácsáról. Pedig már nagyon unom én ezt. De küldetésem van. Mások meg egészségesek.

Miközben közvádlóként többek között a cigányság soha nem látott nyomora miatt is aggódik valójában a sajtószabadságért bont zászlót. Meg pezsgőt – gondolom – ha épp teheti.

Nekem meg ezenközben azon jár az eszem, furcsa a sajtószabadság eszméjét egy olyan embertől hallani akinek számos lap – egész kis holding – van a tulajdonában. Ja. Vagy negyven évig kuporgatta a zsebpénzecskéjét – franc se irígyli.

És ezek a lapok tele vannak sajtószabadsággal, a szabad munkatársak mindent megírnak amit szabad, különben nem kapnak fizetést. Esetleg önként felmondhatnak, nehogy kirúgják őket. A médiálnok nyilván nem mondja meg mit szabad, ez evidencia, amit mindenki tud. Különben is, erre ott van a főszerkesztő.

Visszakapva a “cigányozásra; a Szélestekintetű Uraság történelmi tájékozottságát és hozzáállását méltattam már korábban is. Most megint eszembe jut Gorkij kis története, amely arról szól, hogy ” Egy másik földesúr meg nagyon szeretett a történelemre hivatkozni, hogy bizonyítsa a maga igazát…”

De tényleg. Csak az a helyzet, hogy Emennek (hogy az “ezek” szitokszót nemesítsem kissé) számtalan Jegorka hordja szorgos méhecskeként keze alá a tényeket. Méghogy nálunk nincs megélhetési bűnözés!!??…

Sajtószabadság?! Miről beszélünk ?!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük