Bakfölde

Melyik elemhez tartozik a jegyed? A kérdés nem valamely menetrend szerinti járaton hangzik el, rend szerint ilyenen nem menek, hacsak…Na, kérem, Kamael örzővédő kirúgva. Amúgy sem állt a helyzet magaslatán amikor kellett volna, akkor is én álltam ott, mígnem…

Ugyanis kiderült, hogy a bakok jegye a föld, nem mintha máshol is lehetne bakni, (már nem úgy, piszkosfantáziájú kedveskéim…) hanem létezésileg egészen máshonnan nézve.

Szóval a bakföldieket Uriel tartja őrizetben, nem lehet neki eccerű bikákkal és szüzekkel egyetemben, bár ez utóbbiak csak időszakos ellátást kívánnak.

Uriel fényes lámpással a kezében ábrázolódik, így felismerhetjük éjjel, de nappal is, bár nappali előfordulás esetén kissé gyanús lehet a lámpás miatt. Ami azt illeti, annak idején is ő lehetett, nem az Úr.

Szerencsére akkor csak a lámpással foglalkozott,  ugyanis Ő az aki “elvezeti az embereket a végzetükhöz”, de azóta sem került elő, pedig végeztem a lámpással. Talán, mert kedden születtem, neki meg a pénteken születettek a gondozottjai, és nyilván akkor még nem fizetett elő a Femina szakmai mellékletére.

Asszem, baj van. Két angyal között a földre ültem?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük