Multimérgezés

Mérgező cuccokkal etet a multi ! Közérdekből tájékoztatom kéretlenül! 2011-től a Tesco már nem árul magyar árukat! Bízik benne, hogy a birka nép megveszi a mérgező kajákat, gagyi cuccokat, ahogy eddig. Csak olcsó legyen…Tényleg ennyire birka a magyar? Csak arra telik, hogy egymást ölje? – …teszi fel a ravasz ámde elcsépelt kérdést az aktuális lánclevél közérdeküleg kéretlenül.

Most – elveim mentén – a szemétbe kéne dobnom menten, de azért beljebb kerülök. “Üdvözöljük Önben a Gondolkodó Embert…” – na ez se neked szól – így a Béla – de engem levesz a lábamról… (én meg a Bélát, rúgom ki alóla a sámlit, amiről gyomlál…)

És nem bánom meg. Egyhelyütt, aszondja karahun tájszólásban, hogy a lakosság több mint hatvan százaléka létminimumon vagy mélyszegénységben él… – hmm..és ezek még birkák is. Mert veszik a mérgező kajákat…csak olcsó legyen. Azér’ ez mán logika nem?..

Kezdem kapisgálni, miért traktál minket hét mint hét a Paprika tévé a szarvasgombás kajákkal. Bár úgy tudom, a szarvasgomba mint olyan inkább a disznókkal van valamiféle szimbiotikus kapcsolatban. Meglehet, hogy a mélyszegény birkák is ráveszik magukat a szarvasgomba feltalálásra testvérgyilkolás helyett. S ha a disznós birka gárdák nem járnának kellő szarvasgomba felturulással hát, majd ölésre mennek a disznókkal a hosszú böllérkések éjszakáján.

Egyes, saját felelősségükre hazabocsátott politológus elemzők összefüggéseket vélnek felfedezni a jelenség és a növekvő rasszizmus között. Az nyilvánvaló, hogy a szarvasgombát csak multizsidó zabál, disznót viszont nem, pedig az túrja ki neki. Viszont, ha a birkák kitúrnák a disznó multizsidót, megmaradna a disznó is meg a szarvasgomba is, szántani vetni se kéne, legfeljebb kommu izé klezrikális szombatokon keresztet állítani. Mi van, Béla ?!…Ja, igaz. Állattani.

Kicsit arrébb, még gyalázatosabb ártány …(Béla szerint ármány… :?) is napvilágra kerül. ( a Tesco) “az itteni áruházak áruellátását 2011-től már nem Magyarországról, hanem a Tesco szlovákiai központjából, helyi vállalkozók bevonásával intézik majd.”

 Hát kérem!…és akkor ne legyen az ember vérbő nacionácista… – mit akarsz megint??- jó, legyen, náci análista…nem?…ja, nacionalista! – szóval ezek a nyomorult szlovákok, “akiket mi etettünk ezer évig” – merthogy annyira mélyprimitívek voltak, hogy amikor mi idejöttünk (annyi ezer év után, újra) még a lovat sem ismerték, ezek most annyira elszemtelenedtek, hogy nem átallják a magyart hátbadöfni, akár saját nemzetgazdaságuk feláldozásával is.

Birka szlovák!  “Ezért tartottalak? ezért etettelek ? Sohase kerüld ki a hóhérkötelet”…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük