Globális felmelege(ske)dés

Vladimir Luxuria transzvesztita. Mellesleg, (ami neki persze csak pótlékilag domborodik) az olasz kommunista párt színeiben mandátumot szerzett politikus, parlamenti képviselő.

Azt mondja:…\”mindenkit olyan neműnek ismerjenek el, amilyennek tartja magát, akkor is, ha nem operáltatja magát át.”…

Azért ez engem izgat kicsit. Már megint a vallás. Odáig még csak rendben van, hogy valaki katolikusnak, cigánynak, vagy bűnösnek vallja magát. Ez esetben azonban van egy kis bökkenő, amiről persze leginkább egy nagyszakállú fanatikus tehet, nevezetesen az evolúció.

Az evolúció tudósai elkövették azt a szarvashibát, hogy rendszerezték az élővilágot. Azt nagy nehezen eldöntötték, hogy az ember nem növény és nem állat, ám az ezen élőlényekkel való számtalan kínos hasonlóság dolgában nem jutottak semmire. Ráadásul definíciókat is alkottak, hogy hihetővé tegyék a sztorit, egy ilyen definíció arról szól, hogy ” „A faj (latinul: species) a biológiában egyedek olyan csoportját jelenti, melyek hasonlítanak egymásra és képesek egymással termékeny (tovább szaporítható) utódot létrehozni”

Az ember tehát, amennyiben igényt tart arra, hogy fajként legyen rendszerezve, akkor azon egyedek csoportjához tartozik amelyek hasonlítanak..stb. És Luxuria az emberekre hasonlít ugyan, de ha faj akar lenni, döntenie kell. Ha férfinak vallja magát, nem lehet nő és megfordítva, jobban mondva, ha eleget akar tenni a további kritériumoknak, az már vallásfüggetlen – színtiszta biológia, petesejt vagy sperma.

Persze van megoldás, és ez az evolúció tagadása. ha nincs, nem volt evolúció, Luxuria problémája egy csapásra megoldódik, annak vallja magát aminek akarja, lehet fa, melyen villám fut keresztül, vagy kőszirt, melyet hegyről a völgybe, és így tovább, pusztán vélemény kérdése, a tudósok csak okvetetlenkednek.

A politikusokról nem is beszélve: “Az ember csak párban képes életet létrehozni, maga is így született. Ez az első új tétele az európai politikának.” (Orbán Viktor)

„Egymillió évvel ezelőtt (…) az emberek cselekedeteinek irányításában a puszta vélemények ugyanakkora szerepet játszottak, mint a kézzelfogható tények..” – mondja Vonnegut a Második édenkert – ben.

Noha az emberek jelentős eredményeket értek el saját, különféle csoportjaik deklasszálásában, valahogy odáig sohasem jutottak el, hogy magát az emberiséget emeljék mindenek fölé. Egyes vélemények szerint ebben a Kifürkészhetetlen keze mindenképpen benne volt, más vélemények pedig úgy értékelték, hogy az emberiség a kudarcot kizárólag túlméretezett agyvelejének köszönheti. Így a Vélemény sem mert soha határozottan egyik, vagy másik oldalra állni. Amikor túl magasra csaptak az indulatok a Vélemény visszavonult és inkább tőzsdeügyekkel foglalkozott, válságokat és háborúkat generált.

A nemlétező Evolúció pedig mendegélt a maga útján, keresvén a megoldást az emberi faj túlszaporodásának megállítására.-Miért ne…- tette fel a kérdést magának az Evolúció. Miért ne lehetnének a melegek a természetes, a többi meg a mások. Egyszerű matematika, csak az arányokat kell megfordítani, és a Föld, az élővilág, meg van mentve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük