Bencsik blogjára bukkanva…-mindenkinek lehet szar napja, nem?

Szóval Bencsik úr a fekete seregen hisztizik. Jobb(os)an mondva, (nem is tudna másképp..) az Őrsereg körül kialakult hisztin hisztizik. És van valami igaza.

Igazából a hiszti tárgya a „magánhadsereg” (!?) fekete ruhás biztonsági őrökből, – hisz ti is feketében jártok, ráadásul fel vagytok fegyverezve- nyüglődhetne eként, s nyűglődik is, és van valami igaza.

Mert kikből is verbuválódik egy ilyen Biztonsági Őrsereg? Exrendőr, exbunyós, exgéplakatos, exbányász, kosárcipelésbe leszázalékolt exszeneslegény, meg effélékből. Csupa lúzer, lesötétített ablakú béemwékben. Ezektől én is rettegnék. Pláne éjjel. Bármikor megzavarhatnak. Egy békés tüzéptelepi betörés közben, nekik aztán magyarázhatnám, hogy a főnök adta oda a kulcsot…

Ami a fekete ruhát illeti: nyilvánvaló, hogy ádáz liberális pöcsök (ez nagyon tetszik emberünknek, ízlelgeti többször is – fene a gusztusát…) nem néznek Chuck Norris filmeket, mert ha néznének, tudnák, hogy a jók feketében járnak. (Ami Chuckot illeti, főleg éjjel, és feketébe bújt ninjastatisztákat mészárolni.) És ugyan ki kételkedne egyéb fekete társulatok csupa kellemes emóciót ébresztő megnyugtató elemi jóságában.

Bezzeg ezek a liberális pöcs és újarisztokrata őrző-védők az ő lesötétített BNW-ikben…! – nappal őrzővédnek, éjnek évadján pedig munkából megfáradt, hazafelé tartó szövőnőket molesztálnak…hol van ilyenkor a békávé és az ő éjszakai járatai…??!!

Szóval meglátjátok, nyavalygó pöcsök, (hinnye…ennek zamata van…!) az a gárda, amitől úgy fostok, nem az a gárda, (aki úgy tör az ellenre rá, mint baloldal a nemzetére…) hanem.

(„Te nem érzed ezt a kínt”..(?) üvölthetné Pataki, ha gárdista lenne, amit e jó kis fekete gönc okoz 30 fok melegben, de nekünk ez a cilicium. Cilicium a nemzetért. Ezért is nem alakultunk meg májusban.?)

Amit nem igazán értek az az, hogy miért nem Nemzeti Testőrség alakult. A „Bíboros” gárdisták ellen. Gardez = őrizni, így jöhetnének a képbe a derék őrző-védők, mint közellenség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük