Futás a nemzetért

Amit a nemzet nem ért.  A gyurcsány futam folytatódik ! Veletek száguld, vív, újong a lelkem…..De kicsit tanácstalan vagyok. (Mióta felszámolták az üzemi tanácsot) Haragból.

Elsőbben is remélem, a városok maradnak ott ahol vannak, csak a tele autók jönnek. Kár, hogy nem pénteken, akkor igazi a tülekedési káosz, tele autók be, budapestiek meg ki, mert azt mondják, kibaszottul unják a démon stációkat. Amúgy nagy örömömre szolgál, hogy végre Üröm, Tárnok, Diósd, is városi rangra emelkedett. A népnyúzókkal tele autók jó ötlet. A rácsozással messzemenőleg egyetértek, így statáriálisan. Noha azt hittem, eféle szükségállapotok kihirdetése és gyakorlása eleddig a hatalom erőszakszervezetének (állami) monopóliuma.

Olvastam valami baromságot arról, hogy a még ártatlanság vélelmében leledző hazaárulók személyes adatainak nyilvánosságra hozása, esetleg eleddig hivatalosan nem bizonyított vétkeikkel egyetemben, alkotmányos jogokat sérthet. Tudom, hogy kevés az idő, de elébb egy heveny alkotmánymódosítást kéne nyélbeütni közfelkiáltással. Azután elébb bekasztnizni a woodo zsiványokat, aztán nevezni, mert ha már rács megett vannak vélelmezve, nyilvánvalóan nem ártatlanok. Az ostorozás és dobszó eredeti ötlet, utoljára a darutollas csendőrvilág botozásai során mulattunk ilyen nagyszerűen. Remélem a \”Mozduljunk együtt!!\” jelszóért Norbi nem perel bennünket, bár amilyen izgága…!

A nemzetrontó erők és személyek hatalom közeléből történő eltávolítása abszolút közérdek. Noha ezek az erők és személyek azt állítják, hogy az erre való összeruccanáshoz nem kell a főváros irányába teleautózni, elég a helyi urnákhoz elsétálni – akár november elsején őseinkhez – de ki a franc akar éveket várni egy uncsi bulira. Nem teccik, bekasztnizzuk. Akár hetente. Ehhez nem kell más, mint állandó alkotmányos statárium. Meg jól szervezett spicli és járőrszolgálat.

Remélem, összejön az elégedetlenségi babázás. Ennél csak az lenne jobb, ha önkéntesek eljátszanák a rosszfiúkat (lányokat?) amúgy busóilag járván a ketrecig, jajgatva hiába esedezvén amnesztiáért, de statáriában ilyen nem létezik. A rendezvény sikere érdekében javasolom felvenni a kapcsolatot a Pannon norvég, a T-com német és a Vodafon nemzetközi holdingjának piárosaival, akik máris dörzsölik tenyerüket a szervezésből származó magyar munkaerőről lenyúzott , kajmán vagy egyéb adóparadicsomban jelentkező, extraprofit reményében.

A honlap fórumán* olvastam egy “béla” nevű hozzászólót. Nem tudom, lehet, hogy vannak nemzetibb célok, de azért dolgozni kell !?

*azóta eltűnt, előkerült, átalakult…

Az SZMM(* felhívása:

“A tavalyi Gyurcsány – futam évfordulóján ismét útra kel a vidék! December 8-án útnak indítjuk a Nemzeti tisztasági csomagot! Kérünk minden velünk gondolkodó, hazájáért tenni akaró bajtársat, csatlakozzon a megmozduláshoz, tisztítsuk meg együtt Csonka-hont!! December. 8- án induljanak el a városok Budapest irányába (ha lehet min. 3 tele autóval), készítsék el a városukban kártékonykodó, népnyúzó, hazaáruló életnagyságú bábját, és hozzák magukkal. Cél: Budapest, ahol tárgyalás nélkül, azonnali ítéletet hirdetünk felettük, s azt rögtön végre is hajtjuk! Garantáltan rács mögé kerül minden hazaáruló!! ” (2007.nov.1.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük