Nostradamus

Előrehozott választásokról vízionált minap a Fidesz Tusnádfürdőn, avagy Nostramumus ki vagy? a lelkekben…

Minapi olvasmányom aktualizálja az avétost. Amúgy meg kezdhetném azzal, lerántottam a leplet. Ami azt illeti próbáltam. Valami marha vasból öntötte, képzejjétek, ha lejön. De azért mélyen a szemébe néztem a dementornak.

Azt hiszem megfejtettem Anonymus titkát. Mármint, hogy ki is ő valójában.

Forrásom egy a közelmúltban megjelent Nagy Könyv. Ez kizárólag a R’D -nél rendelhető. Viszont minden valamirevaló könyvesboltban megvásárolható. “A” – nál felütve ez (is) áll benne: ” a kezdő “P” iniciálé felső öblében egy vékony piros keretbe foglalt O betü található, azon belül pedig mintha egy V betűt lehetne kiolvasni. ” (Az alulbográcsozott Kossuth-téri ősmagyarok kedvéért közbevetőleg megjegyezném, hogy a Gesta -ról beszélek. Ez a H jelű változat, a ~po változatot feltehetően jobban ismerik.)

A gondolatmenet további táplálója eme mű keletkezésének bizonytalansága. Úgy tűnik, volt megrendelő. “A gesta levélformában íródott, címzettje egy bizonyos N., akinek kiléte szintén talán örökre titok marad.” Francot.

A legismertebb víziószerző kiléte nem ismeretlen. Nem kétséges, hogy a titokzatos N. maga Nostradamus. Egymaga, Kormányzati Jósda nélkül is, hatékonyan megvizionálta az eljövendőt, mely szerint elérkezik az ismert világ vége és nekünk nincs más választásunk. Ám ha előre hoznánk…(?

A Gesta egy bizonyos 1279 -es évszámmal is összefüggésbe hozható. Még reszkető térdű, kezdő számmisztikusok is semmi perc alatt rájöhetnek, hogy az 1-es szám utáni 2-7-9 számok az alkalmatlan nulla mellőzésével a 2007. 9. eredményt prognosztizálják. Ilyen időintervallumban egy év tévedés ide, vagy oda hibahatáron belül van. És a 2006 szeptemberi események ijesztően teljesítik be a jóslatot. S, ki ne tudta volna Nostradamusnál jobban, hogy ki lesz az Ő eljövendő reinkarnációja, akinek neve kezdőbetüit Próféciai iniciáléjába véste, a Kárpátok Géniusza, Isten Ostora etc.

Anonymus maga Nostradamus. Nem lehet másként. Vagyis O.V. (Oltári Vízió…vagy Monstre Kamu-s, amit akartok..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük