Spirituálé

Mostanában különféle traumák érik kis családomat. Hitetlen lévén nem gondolom, hogy ebben a Jó Isten keze benne lenne.

Magyarázatokat kereső embernek azonban szüksége van inspirációkra. Ha már a Jó Istenre nem számíthatok, (má’ha mégis?!) mert nagyon úgy tűnik, egyik kezével (kifürkészhetetlen) ad, a másikkal elvesz. Kuva szerencse, hogy nem egy Siva.

Gondoltam, ezért megpróbálkozom a túl világgal. “Jelenlegi tudásunk nem elég ahhoz, hogy fölfogjuk az esetleges minket körülölelő párhuzamos dimenziókat vagy akár a szellemek világát.” De azért próbálkozni lehet.

Mivel “magának a szellemidézésnek nagyon komoly következményei lehetnek, ha nem tapasztalt vagy szakavatott spiritiszta végzi” jobb ha az ember magának nem idéz szellemet.

Itt van például Noémi. “Személy szerint én egy harmadik módszert kedvelek a leginkább, és úgy gondolom, hogy a leglátványosabb is ez, amikor az asztalra betűk vannak felírva, és a pohár különböző betűk felett csúszik át, s ebből állnak össze a mondatok” mondja Noémi.

A módszer szimpatikus, (én meg hogy leragadtam a hajdani házibulis üvegpörgetésnél !) egy próbát mindenképp megér. Noémi, asztal, betük pohár.

Télleg csúszkál… m, é, g, e, g, y, f, e, l, e, s, t,?

Naná! Spiritisztán!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük