Magánnak való nemzet

“Nemzeti Magánszállás Tanúsító Védjegyet kapott 4 újabb szálláshely. A 20 minősített szolgáltató közül 12 négy koronás, 8 pedig három koronás besorolással bír jelenleg.”

Mostan a Béla azon töpreng, hogyan lesz magán a nemzeti, monnyuk a szállástól eltekintve, filozófice. Segítenék neki, mer nekem a kisullyamban van az ijesmi. Végső soron a dolog egyszerű. Vagy a nemzetet magánosítják, vagy a magánt nemzetesítik, vót má ilyen. Vagy emberi mulasztás. (E’gurult gyóccer, gyógykezelés visszautasítása…stb.)

Émmá rájöttem a dógok nyittyára. Ez amolyan tanúvédelmi program. Ha netán valamér hosszabb időre el akarnának szállásolni valakit előéletéből származó nemzeti visszaélésért, a tanúkat rögtön elvédik valahova különjeggyel, offshorbanállás nélkül.  Az illető védenc mutyi nemzetmagánosítási kockázatának figyelembe vételével kap valaki négy koronőrt, hármat, a többi besorol mögéjük. Vagy egyedül menekül.

Azért figyelmet érdemel az is, hogy a húszból 12 meg 8 az tényleg 20, merőben ellentmondva az unortodoxiának.  Nem ártana utána számolni. Merhát Nemzeti Dohánybolt is csak 18 van.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük