Vak komondor is talál szeszet

Magával a történettel nem foglalkoznék én mélyebben, ennél jobban úgy sem tudnám előadni. Mélyebben meg már nem is lehet.

Annyit még hozzátehetünk, hogy “Balogh egy olyan társadalom látlelete ahol bebaszva lenni büszkeség, az asszonyt verni helyes, a hazudozás után a Habony Árpi meg majd kiment.”

A látleletről lehetne inkább szó, társadalmilag. Mert az egy dolog, hogy egy politikai párt az országos lista érdekében bárkit támogat, mert legfontosabb az egység, a baltásiasság bajtársiasság.  Az is egy dolog, hogy el kell lehet menni és választani kell lehet jelöltek közül. Egy ilyet. Miért ne. Olyan szép ember.

Valahogy csak el kell tartani öt gyereket.

Végül is a választás választó azért van, hogy válasszon. Arra érdemest, aki majd őt a legjobban, de legalább nála jobban, helyette, amíg ő megkeresi a rájukvalót. Tízszer. Má’ csak nem belepofázni, kit választunk a pénzünkért !

Mégis, miféle népség vagytok ti, felebarátkáim? Akik ilyenféle képviselőket választotok. Magatok közül a legjobbat? Vagy legalább egyet magatok közül. Most haragszom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük