Halálközeli

Megfejteni vélik szlovák kutatók a halálközeli élmény mibenlétét.  “A béke és öröm érzete, az isteni találkozások talán egyszerűen a vérben megnövekedett szén-dioxid koncentrációval magyarázhatók…”

Azon bélázok, hogy nem kapott rá az ellenzék a hírre. Alighanem a aktuális kárszakértő botrány szorította le a címlapokról. Éppen a minap olvastam, hogy mintegy százhúsz milliárd forint bevételi lehetőséget hiúsított meg a LEP, egy kilátásba helyezett vizsgálattal.

A biznisz természetesen a még pár napig regnáló kormány újabb népnyúzó próbálkozása lett volna. Nem csak a tizenharmadik havi nyugdíjat meg egyátalán a nyugdíjat lopta ki az emberek zsebéből, de most még a halálközeli élmény lehetőségétől is megfosztaná a szerencsétleneket.

Az üzlettel egyben be is ismeri, hogy nyolcéves erőfeszítései ellenére sem tudott annyi CO2-t biztosítani a lakosság számára, hogy legalább egy kicsit jobban béke-öröm érezhesse magát. Nem csoda, ha az emberek végső elkeseredésükben némi önakasztással próbálnak találkozni istenükkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük