Erforsz van

“Április 30-án indult utolsó útjára Budapesten az utolsó orosz (szovjet) metrókocsi a 2-es (piros) vonalon.” Mifelénk (a hármason) még jár nekünk. Nézem a reklámot a metrón.

Valami ilyesmi, mert csak a nagybetüket látom: Van összefüggés a világ jövője és három ÖkoPerlátor között? – vagy valami ilyesmi. Mert érdekel a világ jövöje kérdem a Bélát, tudja-e mi az ökoperlátor.

Hogyne tudná, (“Bukfenc mindent tud”..- csak akkor buk meg, ha fencelni kell…)* mindenki tudja, hogy ezzel perlálják az ökot.

Nyilván. Ok és ökozat. Marhaság, gondolom, minek az ökot perlálni, egy kis venisoxit neki, azután kiakasztjuk a kötélre, kisimítjuk, majd ki ökologja magát.

Azér gyanús, hogy ennyivel nem lehet elintézni a világ jövőjét. Jó-jó hárommal azért jobbak az esélyeink ha valamelyik kis beyblade csapat meg nem előz. És így is van, de kiderítem, hogy az “Airforce One ÖkoPerlátor egy olyan energia-hatékony vízadagoló, amely (…) akár 50-75%-os vízmegtakarítást is eredményezhet csaptelepenként.”

Vagyis, ha egy ortodox csapon kiengedünk egy liter vizet, az 1000 köbcentiméter, ha  viszont az Erforszvan elsőcsapásmérőt bevetjük, akkor is annyi, csak megtakarítottunk 50-70%-ot. Ez egyszerűen annak köszönhető, hogy az Airforce One ÖkoPerlátor jobban teljesít.

És még minket tartanak túlzott demencit deficit eljárás alatt!

)* Csim-Bum cirkusz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük