Kisded

Mármint játékaim. Ilyenkor főleg, karácsony-tájt. Túl a szeretet cunamin, ünnepi készülődésen, vacsorán.

Egyszer csak fojtogatni kezd a keresztény szeretet trutymó együgyü nyáladzása, hányingert kapok a csilivili angyalkás falvédő sokaságtól. A tévé(k) negyven éve ismétlődő ünnepi műsorától, Ben Hur-tól a hozzá képest tényleg új Reszkessetek betörők-ig.

Szóval, irány az internet. Keresek valami jó kis pc játékot. Leginkább valami egyszemélyes, settenkedős snipert, amilyen szaros kis gyáva vagyok. A közelharc nem az én testalkatomnak való, sötét helyekről, fedezékből, jó messziről… puff..dögölj meg, velem akarsz kikezdeni te kis mocsok ?!

Az ellenség általában valamelyik ősellenség, nácik, szaddámosok meg ilyenek. Jobb lesz nélkülük a világ, ha eléggé elszánt vagyok. Persze easy módban játszom, ilyenkor az ellenség kellően bamba, lassú, csak ádigál míg le nem puffantom. Vagy mozog ugyan ide-oda, de mindig vár egy kicsit, amíg célzok. Lőni meg csak lőnek a vakvilágba.

Eltart egy darabig, míg találok egy szabadon letölthető idejétmúltat, amit még visz a gépem. És rögtön az első missziónál, két lépés után puff…és beúszik a kék égbolt. Ki vagyok végezve. Miiiii??! – ezt meg hogy képzelitek?!

Hát így képzelik. Mármint úgy, hogy bár ők az ellenség, attól még nem kell bambának és lassúnak lenniök. No sebaj, most majd figyeljetek csak…Paff. Nem talált.. Miafene?! Paff. Vagy úgy!…szóval remeg a kezem…oké…lélegzetvisszatart, puff.. Hehe…eltűnt a rohadék. Mehetünk…

Puff-puff – hallom balról, és nem Manci az areklámból a domestoszos flakával. Az előbbi kis rohadék…szépen elkúszott…de most a szeme közé…paff,paff, paff..p…p..miezmeg??!

Nincs több lőszerem…és jön a helikopter és ugrál ki belőle az erősítés…nem az enyém…

Mission failed. Akkurvaélet. Hendésen érzem magam. Azt hiszem jobb lesz, ha előbb elolvasom a Végigjátszást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük