Festek

Szabad időmben néha festegetek. Ma is festettem egy órát. Kerítésnek látszik, de hát nem vagyok én egy Dali.

– peterpal: Dali ás! Tuttad?

– Layos: Lali ás…néha..

– tibor: Dali Lali. És hol a kacki ás?

– sacacarolina: Vagy …( smile smile mint a jelen esetben, Dali fest ( végre érthető dolgot ..)…!!! 🙂    Ha ásni támadna kedve…… smile…BBogláron a fiúk nem tudták megcsinálni a vizet…( persze nem a bányában dolgoznak így sem,….inkább \”pancsikálnak\” a fincsi-balcsi-vízben……!!! ….a NYAVALYÁ-SOKK..!!!

– Tibor: Látom a világításról is gondoskodtál, ha estig nem végeznél. Bár két kézzel, lábbal és szájjal is festesz, ahogy a kép is mutatja.  Úgy tűnik, házon kívül vagy…A sámlit meg ki fogja lefesteni?

-layos499: – Én igen, de már a nap sem a régi…(az elem viszont nagyon is…smile

– katikamo: Layos! Neked van szabad időd?! Te is jó vagy ám egynek! Festményt készítesz, ahelyett hogy a kerítést festenéd le?!

– Layos: Az már egy kész műtárgy…kerít és elválaszt…

– Layos: Poirot-nak adtam…billegett rajta a morzsa…

– szokeedit: Ez az a bizonyos huncut kerítés, amin szinte lehetetlen átlátni, mert mire bekukucskálhatnál a résen, ott a következő léc? Szupi!

– Layos: …amolyan csárdásos…egyet ide, egyet oda…

– tibor: Az nem a rumba? A csárdás kettő-kettő balra-jobbra. Pofon kéne mindkét irányba, mégpedig kettő. Oszt’ hazamehetnek. Tudjátok, hogy 1990 óta milyen a magyar csárdás? ??? Egy lépés előre, kettő hátra.

– Layos: Mi csak öregesen…

– juditmcsr:- Akkor a Feröer-lépést kell megpróbálni! Kettőt jobbra, egyet balra vagy fordítva…valahonnan Dániából származik talán, de ide ne tévedjen egy néprajzos, s a XVI. századtól a magyar karikázóba is beépítették…Warum -ba? 2 alaplépés-4 negyedfordulat-3 New York-1 Spot Turn-3 Hand To Hand-1 kar alatt fordulás-3 lány kifordít-1 Hand To Hand-3 Haladás hátra-3 Kukaracsa-1 Spot turn. Na, jó jól elvagyok! De tutira illene ilyet táncolnom!

– Layos: 3Kukaracsa, azután a Csupakabra.

– tibor: Ez nem a négyütemű motor működésének a leírása? A balettek kottája szerint…Szív, sűrít, robban, kipufog…

– Layos: Én aszittem, egy házasság leírása…kézbenkéz, meg nújorki nászút…aztán meg a lány kiforgat..

– katapataisz: –  Alkotás közben mulatni? Habzsolod az élvezeteket.

– Layos: Szívesen lelécelnék…de akkor nem lesz kerítés…smile

– szokeedit: Hát, a daliás idők talán rég voltak már, ezt a válságos hülyeséget már csak a bolond érezheti daliásnak, a kackiás magyarságot is lejáratták a magyarkodók, mi marad nekünk? Ja, tudom, a Tintapacák! Benne még van kurázsi, spiritusz. S kerítésfestés közben prímán lehet gondolkodni.

– juditmcsr: Ecset hátán ecset, de a szádba minek?! Huncutkodtam! Mellesleg utálok kerítést festeni! Nekem is van jó sok…Fesse az idő…Mellesleg holnap megleplek egy képpel, ami szintén léc hátán léc…Na, de milyen!

– pumukli: Hé Tom Sayer. Festhetnék egy kicsit? Adok érte egy fél almát.

– szokeedit:Na, ez a legjobb! Festhetnék én is? Lécci, lécci! A macskáim fogtak egy patkányt. Már kicsit ki is van száradva. Remek. Azt odaadhatnám. Na jó, persze, csak kölcsön, mert beláthatod, ez nagyon értékes.

– pumukli: Várd ki a sorodat Huck.Tudod festeni az művészet. Nem tudhatja bárki.

– Layos: A Mark Twain Művészeti Szakközépiskola pályázatot hirdet az iskola utcai frontján  16 m2 deszkakerítés festési munkálatainak elvégzésére. A pályázati anyagok az iskola titkárságán Sawyer Tamás műszaki titkártól vehetők át, kaució ellenében. A pályázóknak az írásos ajánlaton kívül 1 m2 referenciafestést is végezniök kell a pályázat tárgyán. Kiértékelés és eredményhirdetés a 16. referencia festés elkészülte után tíz munkanappal történik, a pályázók írásbeli értesítést kapnak.

– pumukli: Csak egy kérdést még ha lehet. A referencia munkák készülhetnek hozott anyagból is? Mert akkor elkezdem bontani a kerítésünket.

– Layos:  A bontásra mi is gondoltunk…ez esetben nem kéne festeni…

– klari_sk: Mennyi az órabéred?

– Layos: Attól függ. Antik falióra sokkal drágább…

– klari_sk: Akkor legyen inkább faliújság…

– Layos: Csak hozott falból vállalom. Akkor is csak falból…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük