Újfenekedés

“Magyarország újfent felhívja Észak-Koreát, hogy tartózkodjon a további provokatív cselekményektől, azonnali hatállyal hagyjon fel katonai célú nukleáris programjával,”..

Kicsit úgy hangzik nekem, mint a régi kiszólás : Szeretnék még egyszer lefeküdni a Lollobrigidával… – ??? – ja, egyszer már szerettem volna…

Namost ezt elolvassák a koreánok, azután eljuttatnak egy külügyi jegyzéket, amit a nagykövet átnyújt, a magyar külügyér kibontja és ez áll benne: “Különben mi lesz?”

Demán ekkora pimasssságra csak érdemes összerittyenteni a külügyi meg a hadügyi bizottságot, meg egy külön(ben mi lesz)bizottságot. Esznek-isznak, jól időmúlatnak, mire valamék előáll a még fordítatlan szöveggel.

Mi lesz? Hát, az ami a nyüszöge tehenésszel aki beront az ivóba, hogy “na ájjon elém aki kékre festette a lovamat!” – és amikor a jól megtermett kollega föléje tornyosul, hogy “mi van”, aszondja, hogy “á, semmi-semmi, csak szólok hogy megszáradt, lehet lakkozni…” – majd lefordítják : Hungary put two and two together.

Radikálisabbak persze rögtön közbeszerzést írnak ki a Közgépgyárnak, hogy fabrikáljon sürgősen leszállópályát a gyorsnaszád tatjára a Hadvezér helikoptere számára, mert azért csak oda kéne dübörögni kicsit, elrettenteni a nagypofájú komcsikat.

De ennek nincs realitása. Amint azt dr. Szivárgó biztonságpolitikai szakértő vélelmezte, előnyösebb lenne ha Szi Jar To és Bay Er Zso ügynökök beszivárognának a koreai nép közé és az egyik tizenharmadik havi nyugdíjat a másik meg a zsidó állam kétharmadát ígérné nekik egy kis tévéostromért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük