Pálforduló közeledtével

Egyes elemző úgy véli,” idén már semmiképpen sem születik megállapodás, (az IMF-el -szerk.) és jövőre is csak abban az esetben tartja ezt elképzelhetőnek, ha a kormány a nemzetközi hangulat romlása és a fokozódó piaci nyomás miatt rákényszerülne erre.”

Írja a vg.hu. Vagy jövőre sem. Bizonyos kiszivárogtatások szerint ugyanis az IMF feltehetően továbbra is tartja magát a 2006-ban, az akkori legnagyobb magyar ellenzéki párt képviselőjével folytatott megbeszéléseken (?) tett ígéretéhez.

“A kommunizmus a saját országaiban évtizedekre intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat. Az Unió bővítésével ezek közös örökséggé váltak. …Ezért kell az Európai Uniónak világossá tennie, hogy nem nyújt segédkezet semmilyen megfontolásból sem a hazug és csaló, a kommunizmus erkölcsi örökségét máig fel nem adó kormányzatoknak.” (O.V.2006.10.24.)

Hehe. Csak vicceltem. 

One Response to Pálforduló közeledtével

  1. […] mondotta Nyalóka, hogy Kim Dzsogun egy “őrült kommunista diktátor.” Hálistennek a Főnöke legalább […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük