Félrebeszéd

Az előforduló helyesírási hibák szándékosak, (kivéve az esetlegesen előforduló ordító hibákat) – így a tartalommal kapcsolatos mindenféle, a valósághoz társító áthallás csak az olvasó szokottnál fejlettebb (esetenként mocskos..) fantáziájának szüleményei.

Az MTI(* hírügynökség ma reggeli gyorshíre: Egész éjszaka tartó egyeztetés után éjfélkor aláírták a FIDESZ-KDNP-MSZP-JOBBIK-MDF-LMP közös nyilatkozatát arról, hogy a választások első fordulója után mind a hat párt jelöltjei visszalépnek egymás javára. Így a lakosság  abszolúte érvényesítheti választási akaratát, a továbbiakban sírjon a nép anyukája, mossák kezeiket.  (*-Magyart Tévesen Imformáló)

Schmitt Pál azt mondta, hogy ő nyelvünk tisztaságának megőrzését mindennél fontosabb kihívásnak tekinti. (Majd jól kihívja párbajtőrre mindazokat, akiknek ez nem tetszik.) Törekvése természetes és dícséretes összhangban van Szőcs Géza kultúrterületi összevető hasonló, ám más megközelítésű kórismével. Szőcs Géza racionálisan és egyszerűen arra kíváncsi, “hogy a finnugor elmélet hogyan állja ki a genetikai összevetés próbáját”..

A széleskörű sajtóvisszhangokból kiemelendő a Magyarok Virágszövetsége állásfoglalása. A szövetség üdvözli a a programot, bár aggódásának is hangot ad, a bánáti bazsarózsák további sorsa iránt.

A nyelvtisztaság  mellé áll teljes mellszélességgel a Fogorvosok és Nyelvtisztítók Országos Szövetsége. Amint közleményükben áll, már szlogenjük is van, “Kövesse a schmidti elvet, bazmeg után mosson nyelvet !” A népszerű internetes életmód magazin is címváltoztatáson gondolkodik, lehet, hogy nemsokára Nyelvet címmel újul meg.

Amennyiben pedig a Julianus program sikerrel jár, így egyszerre szabadulhatunk meg a bazmegtől és a halszagú lehelettől. Szkeptikusok ugyan felvetik, hogy „kíváncsi vagyok, hogy a finnugor elmélet hogyan állja ki a genetikai összevetés próbáját” kérdésre a téma valamennyi elismert kutatója mindig is tudta a pofonegyszerű választ: sehogy! A finnugor ugyanis nem genetikai rokonsági, hanem nyelvrokonsági elmélet, de akadékoskodók mindig is akadtak.

Egyes finn internetes oldalak megemlítik, hogy a finnek is bizakodva tekintenek Julianus barát újabb eljövetelére. Ők maguk is rühellik a fokhagyma-kóbász-pálinka szagú rokonságot. Szélsőségesebb oldalak egyenesen odáig mennek, hogy inkább vállalják a rokonságot a grönlandi fókákkal, semmint a szürke magyar marhákkal.

Megbízhatatlannak vélt internetes források szerint a Állami Szájverőszék vizsgálatot folytat az Ábrándia Fényei Holisztikus Sámánképző gazdasági tevékenységével kapcsolatban.

A Sámánképző főkönyvi Mérlegéről kiderült, hogy Ikrek.    Ez szaknyelven azt jelenti, hogy a Sámánképző kettős könyvelést folytat, már évezredek óta.

A vizsgálat szerint a legnagyobb eltérősök a tárgyieszköz beszerzés és leltár összehasonlítás alkalmával ugrottak ki. A harmadik emeletről, majd elmenekültek, de keresik őket.

Amint azt a gazdagsági izgatóhelyett a Feldaraboltatás-élmény szakelőadója kifejtette, a legnagyobb problémát a gyakorlati képzés tárgyi eszközei képezik. Míg a fa ág-bog és létramászás gyakoroltatásával nincs semmi gond, addig a beavatási és áldozati szüzek beszerzése szinte reménytelen. Így a hallgatók kénytelenek azon gyakorolni, ami adódik.

Az áldozati protokoll szigorúan ellenőrzött szüzeket ír elő a szertartásokra. Ám a legutóbbi cunami óta a Virgin szigetek alig szállít alanyt, ami érkezik az is olyan cuna, hogy nem érdemes áldozni rá. Így fordulhatott elő, hogy bár a bevételi oldalon megannyi szűz lett elszámolva, addig a leltárban csak dinnyéket találtak. A vizsgálatra azt követően került sor, hogy az egyik sámánjelölt képei felkerültek a világhálóra. A képen jól látható amint a lúzer, a Képző egyenruhájában az áldozati szertartás rituáléját készül bemutatni. Egy dinnyén.

A Traditionalitas Spiritualis et Metaphysica Integra Universitas bejelentette, úgy véli, bizonyítékot talált Isten létezésére. A gravitáció felfedezéséhez hasonló deduktív spekuláció szerint a bizonyítékot a vegetatív idegrendszer megléte szolgáltatja. Nem lehetséges, állítják a szerzők, hogy ez a mechanizmus a véletlen műve legyen, sokkal inkább tudatos alkotás, a Teremtő úgy vélhette, az ember olyan ostobára sikeredett, hogy még tán levegőt venni is elfelejtene.

A tanulmány nem ad választ arra a kérdésre, hogy akkor Isten mi végre szabadított rá a világegyetemre egy ilyen idiótát.

Honvédelmi minisztériumi szivárgásból arról értesültünk, hogy a tárca rövidesen arról tájékoztathatja a a médiát, hogy az őszi ülésszakban beterjesztik az új haderőreform tervezetet. A tervezet szerint a technikai eszközök korszerűsítésének a hagyományokon kell alapulnia, ezért a gépesített, gyors reagálású csapatok fegyverzetét kolompra és karikás ostorra cserélik. A tervezet preambuluma emlékeztet az évszázados hagyományra, mely szerint őseink 1559. december 31-én kolompszóval és csergetéssel űzték vissza a Szoboszlót fenyegető török hadsereget. Futott is a pogány, ahogy lába bírta.

Meg nem erősített hírforrások szerint a szégyentábla után Hódmezővásárhely a szociális juttatások és a közmunka területén újabb lépésekre készül, mely egyben az egymilliós munkahelyteremtés programjához is illeszkedik. A modellt a zseniális szervező, Henry Ford egykori brazíliai vállalkozása szolgáltatná. (Mint ismeretes „Ford egy olyan farmon látta meg a napvilágot, ahol minden este a Bibliát olvasták, és ahol mindenkinek szakadásig dolgoznia kellett.”)

A honosított rendszerben a Bibliát a NENYI helyettesítené. A munkaszerződés igen egyszerű lenne. A munkásoknak személyiségi jogaikra tekintettel nem volna feltüntetve a nevük, a szerződés a nyakukban lógna egy dögcédula formájában, ezen csak egy szám jelezné személyazonosságukat. A dögcédula árát első munkabérükből levonják. Ugyanez a filozófia jellemezheti a többi “juttatást” is, az élelmezést, a szerszámokat, munkaruhát. A várost, körletet nem hagyhatják el, ami bérükből megmarad, a helyi magyar üzletlánc üzleteikben költhetik csak el. Szeszes italra és cigarettára kizárólag a választásokat megelőző héten, az FKDNP -re előre kitöltött kopogtató céduláik ellenében jogosultak. A álSzent Lázár plébánia kántora szerint tódulnak az önkéntesek.

A platinás londoni Dily Mirror üdvözölte Schmitt Pál köztársasági elnökké kijelölését. Ezzel a lépéssel Magyarország jócskán lefaragott az angol demokráciával szembeni hátrányából, mely immár 173 évre csökkent. A Dily Mirror úgy véli, a beköszöntő magyar viktoriánus korszak még dinamikusabban csökkentheti ezt a hátrányt.

A lap ezek után emlékeztet, hogy Viktória uralkodása alatt jött létre több önálló európai állam és nem kizárt, hogy a koszovóról szóló döntés után Kósaföld, Lázária, Rogánum is telljesebb autonómiával lehet része a Felcsut-Magasföld néven létrejövő álomszövetségnek.

Szorosan kell együttműködnünk, hogy a világgazdasági átrendeződés közepette megvédhessük saját érdekeiket – jelentette ki a magyar kormányfő A nyugati típusú kapitalizmus válságba került, a gazdaság fejlődését ma erkölcsi alapokra kell helyezni, visszaszorítva a spekulációt, és kölcsönösen elfogadott értékek szellemében kell felépíteni a közép-európai térség jövőjét – fejtette ki szombaton Tusnádfürdőn Orbán Viktor és Traian Băsescu. Nagy szellemek, ha találkoznak. Menten lefaragnak két évet a 173 -ból.

“Mr.Ralph Nickleby, miután segített elfogyasztani a villásreggelit, azzal a dicséretes buzgalommal, gyorsasággal és energiával, amely az üzletemberek legfontosabb tulajdonságai közé tartozik, barátságosan elbúcsúzott spekuláns-társaitól…” – (*) na ennek vége. A mai erkölcsös ember körülnéz a világban, legalább is “amit világnak szoktak nevezni – elerjedt, hagyományos megjelölés ez, gyakori értelmezés szerint a világon élő gazemberek összességét jelenti” – és láti, hogy kölcsönösen elfogadott értékek szelleme nélkül sz@r az egész.  A nyugdíjakat meg fizesse a Matolcsy…

“A közép-európai államoknak szorosan kell együttműködniük, hogy a világgazdasági átrendeződés közepette megvédhessék saját érdekeiket” – mondotta a magyar miniszterelnök évi rendes tusnádfürdői lubickolójában. ” Az sem megy a végtelenségig – hangoztatta -, hogy a térség fejlesztését mások finanszírozzák, nekünk is létre kell hozni a saját pénzügyi eszközrendszerünket.” Ezért a közeljövőben új, közös fizetőeszköz bevezetésén fáradozunk, mely felválthatja a rogyadozó eurót. A nemesfém érme travik néven kerül majd forgalomba és egyik oldalát Traianus másikat Victorus csiszár képmása díszíti. smile

“Beindult a tömeges elbocsátás a közszférában, miután elfogadták a leépítést megkönnyítő törvényt.” A Magyar Együttműködő Köztársaság miniszterelnöke választási ígéretének megfelelően, az egymillió új munkahely teremtés akciótervének megfelelően, részarányosan annyi régi munkahelyet számolnak fel, amennyi az új munkahelyek számára szükséges. Egyidejűleg beindítják a közoktatás új rendszerét, mert tarthatatlan az az állapot, hogy az emberek csak agyuk tíz százalékát használják, a maradék kilencvenet meg MEK első embere, helyettük.

Hivatalosan is kegyhellyé nyilvánította a Felcsúti egy ház a megye a labdarúgó pálya azon sarkát, amit azóta borítanak virágok és mécsesek, amióta Orbán Viktor leszúrt egy szögletzászlót. Az eseményt főleg balszélsőkből álló tüntetők igyekeztek megzavarni, akik az Örömóda dallamait a “Ha én zászló volnék, sohasem lobognék” nótával igyekeztek túlharsogni.

Egy brit kutatóintézet megtalálni véli a választ a női lélek egyik sarkalatos, mindmáig megoldatlan rejtélyére. A széleskörű statisztikus vizsgálat eredményei szerint a nők testhezálló, áttetsző ruhaviseletei, az epilált bikinivonal, az illatosítók és sminkek mind, mind azt a természetes törekvést igyekeznek kihangsúlyozni és tudatosítani, hogy a nőket igenis érdekli az e=mc2, a forma1, az extrém küzdősportok, a foci. Továbbá, hogy ugyanúgy utálnak mosogatni , mint a férfiak.

A Mark Twain Művészeti Szakközépiskola pályázatot hirdet az iskola utcai frontján 16 m2 deszkakerítés festési munkálatainak elvégzésére. A pályázati anyagok az iskola titkárságán Sawyer Tamás műszaki titkártól vehetők át, kaució ellenében. A pályázóknak az írásos ajánlaton kívül 1 m2 referenciafestést is végezniök kell a pályázat tárgyán. Kiértékelés és eredményhirdetés a 16. referencia festés elkészülte után tíz munkanappal történik, a pályázók írásbeli értesítést kapnak.

A médiatörvény elfogadásának első eredményeként a MVHT (*) betiltotta a közismert gyermekmondókát. Az ” Ecc Pelcz lesz jó hecc, az EU-ba kimehecc, hülyeséget beszélhecc, EBESZ-nek is beinthecc, hülye pic\’a is lehecc, gazdagon hazajöhecc, tán miniszter is lehecc..” mondóka még az EU parlamenti választásokkor keletkezett, nem véletlenül. (*)miVégre Hajtó Testület

Eltoltak egy egy fogadót Új-Zélandon (Blikk)

Minden jel arra mutat, hogy a bennszülött őslakosok egyik bevándorolt csoportjának a keze van a dologban. Az eltoltékok még a kontinens leszakadása előtt kerülhetek Zélandra. A dolog azért is kínos, mert aznap este Eltolt John adott volna koncertet.

Balog Zoltán a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerint az evangéliumnak meg kell jelennie többek közt az adórendszerben is. Mint mondotta? munkatársai már dolgoznak a megJelenések Könyvén, bár volt olyan dolgozó aki nem jelent meg. Egyesek közírók arra panaszkodtak, hogy tőlük eddig semmi nem jelent meg, míg Schmitt Pál arról, hogy neki mindig Sólyom László jelenik meg, ahogy ígérte, látni nem látja csak a nyakán érzi a leheletét.

A magyar társadalom szellemi lemaradásáról készíttetett tanulmányt a Nemzeti Kultúrnyálas Misztérium. A tanulmány szerint a szavazóképes népesség 90 százalékának IQ átlaga a hetvenötöt sem éri el. A Tárca úgy döntött, hogy 2011-től nem csak a családi adózás rendszerét vezeti be, hanem egyidejüleg törvénybe iktatja a családi IQ rendszerét is. Így az országos átlag minimum százötven lenne, de több gyerek esetén még ennél is magasabb az érték. Ha összeadják.

A Bogyiszlói Főcsatorna medertisztítását házilagos kivitelben oldotta meg helyi önkormányzat. Először alkalmazták azt az orosz módszert, melyet az Orbán-Putyin tárgyalások eredményeképen az orosz fél bocsátott rendelkezésre, a békülés jegyében. Az “Ehej uhnyem” projekt lényege a mederben közmunkában végighúzott vasszerkezet.

Példaértékű fejlesztésről számol be egyik hírlapunk. A négyezres kisvárost bekábelezte az ő önkormányzata. Üvegkábellel. A  családi végpontokkal ellátott kábel egyidejüleg  100 Mbit sebességű adatátvitelt biztosít, és közben a hűtőhálózatként is üzemel a forradalmi lepárlók számára. A tévéken a helyi Gelka ingyenesen végzi az output átalakításokat, a fejhallgató kimenet vizipipaszerű átalakításával nem csak a Romház a város szélén sorozat, de a kisüsti is élőben fogható.

Az alkotmány előkészítő bizottság legutóbbi űléséről kiszivárgott, hogy mégis lesz szentkoronás hivatkozás az új alkotmányban. Magyarország, Boldogasszony Szent Királyi Köztársasága lesz. A nép úgy kerül vissza az alkotmányba, hogy jogkövetkezményként, a hatályba lépéstől számítva, minden állampolgár köteles boldoggá tenni asszonyát ezer évre viszamenőleg. Akinek nincs asszonya, alanyi jogon boldoggá tehet egyet. Vagy többet, kivéve a lelki szegényeket. A Bálint nap a továbbiakban – mint a tömeges boldoggá tétel napja – lilabetűs nemzeti ünnep lesz.

Rosszindulatú híresztelések szerint a Médiahatóság operatív csoportját A Piszkos tizenkettő mintájára kívánja felállítani a szervezet. A csoportba azok kerülhetnek be, akik legalább tíz éves, jogerős büntetésüket töltik valamelyik büntetésvégrehajtó intézetben. A jelentkezők választhatnak: vagy leülik hátralévő büntetésüket, vagy a tévé elé ülnek napi huszonnégy órában két műszakos váltásban. Amennyiben vállalják, büntetésük negyedelhető, vagy kényszergyógykezelésre váltható.

Közterületet neveznének el Reagan-ről. A javaslattévők szerint ez régen esedékes, ugyanis a Himnusz-ban eleve kódolva vagyon, hogy “balsors akit régen tép” és ha Reagan a balsorsot tépte, ez a legkevesebb amit megérdemel.

Fegyveres csapatot fogtak el az Oktogonnál. Mivel a TEK nem tudott kitolatni a lámpaoszlop miatt, a magára maradt rendőrség sikeres rajtaütésben számolta fel a csomagtartóba rejtett egyetlen pisztollyal állig felfegyvezett társaságot.

Az április 9.-én rendezett szakszervezeti tüntetésről “percről-percre” beszámoltak a híradások. A Hősök Terén mintegy negyvenezer tüntető gyűlt össze indulásra. A harmincezres tömeg az Andrássy úton indult az Oktogon felé. A teret betöltő húszezer szakszervezeti dolgozó előtt először John Monks mondott beszédet, majd Borsik Jánosnak tapsolt a tízezer lelkes résztvevő . A beszédek elhangzása után az ötezres tömeg karneváli hangulatban, rendbontás nélkül elhagyta a teret. A kormányszóvivő szerint, a valójában (a titkosszolgálatok és rendvédelmi egységek nélkül) ötszáz főnyi tüntető megerősítette, hogy nem kér az EU diktátumából és megszorításaiból, ez pedig pontosan a magyar kormány célkitűzéseivel vág egybe.

A benzinesek bánatára szerdától újabb csúcs a kutakon Fokozott rendőri ellenőrzés az utakon

Amint azt a Hir(be)hozó érdeklődésére a Tülekedésrendészeti Főosztály sajtóreferense meg(nem)erősítette, a rendőrök ezúttal közös vizsgálatot folytatnak a NAV -val. NAVvalószínüség szerint akinél a mérőpálcás üzemanyagvizsgálat 10 l-nél több benzint vagy gázolajat mutat ki az ellen vagyonosodási vizsgálatot indítanak.

\"lapoz\"</p

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük