Titulus

Egyre ritkábban, de előfordul, hogy nézem, vagy inkább hallgatom az ATV-s Fórum műsort. Ugyanilyen ritkán az is előfordul, hogy jobboldali érzelmű betelefonálók is adásba kerülnek.

Ahogy mai is. Nincs ezzel semmi probléma. Azt mondja Ebura Fakóné, született Per Ilona, mert itten csak a Per család szerepel személyiségjogilag védelmezve.

Jóvan!…mondom már. Azt mondja a vezető riporternek, hogy tessék már neki rendesen szólítani Orbán Viktort, mert Orbán Viktor nem Orbán Viktor, hanem doktor Orbán Viktor miniszterelnök úr.

Hát, igen. Nemrég még bennem is voltak efféle előítéletek, míg Mikola doktorék ki nem kezeltek. De, még mindig rossz érzésem van, ha a hírekben azt hallom, (csak így mezeien) hogy Nicholas Sarkozy és Angela Merkel, pláne ha puszi-puszi is van hozzá képileg bravúrozva. Nincs már itten semmiféle tisztelet, ami volt kipusztult belőlem is.

Nagyjából a Fletó korszak óta. Ja. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr takarodj ! – skandálta Ebura Fakóné Per Ilona tojásőstermelő. Néha kerepelt is.

Mármost, gondoljunk bele, ha netán Matolcsynak annyi, és a német Karl-Theodor Maria Nikolaus Johann Jacob Philipp Franz Joseph Sylvester Freiherr von und zu Guttenberget kérik fel a szakértői kormányba, és Eburáné kiköveteli a teljes titulust.

Valamit azért tenni kell. Gondolkodom is rajta hogy kikövetelem, ezentúl tessék engem nem ám csak úgy perlayosozni. Idestova, lassan már mindenki minimum háromnevű lesz ebben az országban, hát én miért ne lehetnék mondjuk Drnélküli Négyszázkilencvenkilencedik Layos nemzetközi nyugdíjas. Életfogytiglan.

Ennyi azért jár, nem?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük