NERo

Mármost elbizonytalanodtam…talán nevet kellene változtatnom. Lehetnék mondjuk Néro. Ez éppen aktuális.

Amiként az Echo tévé ezt viszhangozza: ” a bloggerek névtelen rohadékok”. Hehe. Egycsomó bloggert sorolhatnék, aki nem névtelen, viszont eléggé rohadék.

Ezt a tévét egyébként még barátaim, ismerőseim is nézik, hallgatják rendszeresen, innét ismerik meg az igaz magyar valóságot. Nem tudom, a mazochizmus egy fajtája lehet, annyi visszataszító figurát amennyi ott előfordul, látni leginkább Bosch festményeken lehet.

Ezzel elismertem, magam is bel-belenézek. Ha lezuhan a vérnyomásom. Meg hát a jó öreg Jeroen mégiscsak az egyetemes kultúra része. Ja. Visszájáról.. Na, mindegy, az igazság ennyit megér, nem ez a lényeg. Hanem szószóló puszipajtás. Minap megdíjazva.

“Szegény Madách” – mondja névtelen Dr.Yehuda Wolf. Ebből látszik, hogy úriember, nem úgy mint névtelen G.Rozi, aki azt mondja: “Kaphat akármilyen díjat, akkor is bunkó, tahó fa…..ta.”

Azt persze nem tudom, előttem szólók bloggerek-e valójában, vagy csak vélemény közzétévők. Gyanítom, Díjazott is így lehet vele, ezért veszi nagyvonalúan egy kalap alá a rohadékok népét. Ami engem illet, talán érthetővé válik tartózkodásom a különféle díjaktól. Ki tudja, hány rendes ember kapja meg, aki nem tehet semmiről, ettől fogva együvé tartozunk, és szégyellhetik magukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük