Mejünk nagyot ébredni

Anno beszámoltam az egyikről. Mármint az álomról, pedig teljesen ébren volt volt felhevülve az álmodó.

Én mindig valami kevésbé emelkedettet álmodom, ha néha…rendszerint valami olyat, hogy kifutunk az időből, nincs kész a vakolás, nincs fönn minden cserép, nem arra megy az autó, csak sodródunk…szóval csupa érszűkületest.

A különbség az az én nagy álmaim és a nagyernyedt álmok között az lehet, hogy az enyémek valamikor már beteljesedtek.

Kedves régi munkatársam amolyan mesélő fajta, akivel mindig történt valami semmi, és azt jól el is mesélte, a reggeli munkakezdés előtt, a kávé iszogatása közben. Az egyik ilyen történet végén, a hatásszünet után, így kezdi a maga kis történetét néhai Gyuri barátom: “az viszont megtörtént…” – és lőn e fordulat szállóigévé azután minden reggeli munkakezdések kávéfüggői számára.

Arról beszélnék, hogy “minden álomnál több a valóság” – “Két évvel ezelőtt még nagy reményekkel nyílt meg a magyar árukat forgalmazó Koppány Nemzeti Bolt negyedik üzlete. A hálózat tulajdonosa, Megyesi Zoltán még egy brüsszeli üzletnyitás lehetőségét említette. A jól induló történet azonban szomorú véget ért, a további terjeszkedés helyett az üzletek bezárására került sor.” – adja hírül az mfor.hu

Ma meg azt olvasom: “Kizárták a hálózatból a Fornetti Pannont A kecskeméti székhelyű Fornetti Európa Kft. (…) A Fornetti közölte: azért mondta fel az együttműködést az igali vállalkozással, mert elfogadhatatlannak tartja a fogyasztók és a partnerek érdekeit szem előtt tartó sztenderdektől való bármilyen eltérést. A cég jelezte: a december végén meghozott döntést követően az igali telephelyű vállalkozás sem nevében, sem az általa forgalmazott termékek és szolgáltatások révén nem jogosult a Fornetti márkanév használatára.” ( MTI )

“Nincs igény hazai minőségre” – mondja a vesztes. Így igaz. Minőségre van szükség. Így megy ez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük