Fejveszteség

Belügyminiszterünk érdemeit méltatja Megyesi Gusztáv az ÉS e hetijében. Visszafogottan persze, mintegy öncenzúrázva, ahogy az ezidőtájt elváratik.

Látszólag a vörös iszap katasztrófa károsultjaiért aggódva. Idézem: “Amint azt tapasztalhattuk, Pintér belügyminiszter, akinek életútja maga a megtestesült makulátlanság, az ígéretéhez híven két hét alatt rendet teremtett az országban, a bűnözés mint olyan, megszűnt, ha csak összevonta szemöldökét a rendőr, a haramiák hanyatt-homlok menekültek, minek következtében a rendőrség frusztráltsága is eltűnt, derűs, felszabadult, de főképp lakosságbarát lett az állomány.

Szintén múlt hétvégi hír, hogy egy ismerősét lelövéssel megfenyegető férfit, akinek tőből hiányzik a két lába plusz a két kézfeje is, kilenctagú kommandós csapat rohanta le a házában, csírájában elfojtva minden ellenállási kísérletét.”

Jó, hogy ilyeneket olvasok, tudván, hála a szalaianomáliás örző védők áldásos tevékenységének, az elenyésző rosszhír, így ágyazódik jóhírré, máris jobban érzem magam. Pláne, mert rengeteg eszem így teszi érthetővé a másik híradást, mely úgy szól, hogy: “Fej nélküli férfiholttestet talált két kutyasétáltató Komlón, az eddigi vizsgálatok alapján kizárható, hogy az elhunyt bűncselekmény áldozata lett.”

Amint az eddigi nyomozásból kiderült, az áldozat egy helyi lakos, aki senkinek sem hiányzott eleddig. Most se, de legalább megvan. Talán kiment az erdőre, egy kis tüzifáért, csak egy kis melegségre vágyott, de azután belésajdult, netán rossz fát tett a tűzre. Felrémlett benne a kommandóakció a kezelábatlan ellen, s legott fejvesztve menekülni kezdett. Az erdő alján kapott volna fejbe észbe, de az akkor már nem volt a helyén.

Sajátmaga áldozata lett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük